Hva er Groenkloof Nature Reserve?

 Den Groenkloof Nature Reserve kan bli funnet i Pretoria, Sør-Afrika. President Paul Kruger er kreditert med å grunnlegge Groenkloof Nature Reserve som den første afrikanske viltreservat den 25. februar 1895. Det er hjem til en rekke endemiske arter, inkludert Oribi, blå gnu, impala og struts. Gjester på Groenkloof Nature Reserve kan nyte fotturer, dyreliv visning, sykling, ridning og camping. Utendørs matlaging er mulig for dem som tar sitt eget drivstoff, men parken har også en restaurant for de som foretrekker å bli servert et måltid.

 Landet nå fredet som Groenkloof Nature Reserve ligger omtrent tre miles fra sentrum av Pretoria, Sør-Afrika. Det er også nær Fountains Valley Resort, et annet populært sørafrikanske naturpark. Siden 1994 tjenestemenn fra byadministrasjonen Tishwane Afrikas eldste viltreservat.

 De fleste mener at president Kruger etablert for å beskytte parken fra mange innfødte afrikanske arter fra jegere i slutten av det 19. århundre. Oribi, en slags antiloper, har vært i stand til å trives vært der. Andre innfødte arter er i området igjen i løpet av årene. Strutser, impala, gnu og kudu var igjen til landene i Groenkloof naturreservat i 1999. Red Hartebeest og giraff var igjen til området i 2002, og sable antilope populasjoner ble styrket i 2003.

 De første menneskene er kjent for å ha blitt plassert i området av de Groenkloof Nature Reserve Zulu folk etter den militære kommandanten Mzilikazi på 1820-tallet Disse menneskene nær etablerte bosettinger. I 1910, 15 år etter at president Kruger utpekt dette området som den første offisielle naturreservat på hele det afrikanske kontinentet, plantasjer ble bygget på enkelte deler av landet. Disse plantasjene var ment å produsere trevirke for papir. Byen Pretoria overtok forvaltningen av Groenkloof naturreservat i 1950, selv om parken er nå ansvaret til City of Tishwane.

 Parken har mange fotturer og dyreliv visning fasiliteter. Turstier for alle nivåer tilgjengelig, og turer kan variere fra to til fire timer i lengde. Natt fotturer er mulig, og gruppe camping kan huse opp til seksti personer. Motor, firehjulstrekk, hest og bil ruter er tilgjengelig for de som ønsker å reise rundt i parken ved hjelp av en av disse kjøretøyene.

  •  Sjiraffer var tilbake i Groenkloof naturreservat i 2002.
  •  Groenkloof Nature Reserve ligger i Sør-Afrika.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha