Hva er Guidet Trekking?

 Guidet vandring er en organisert, utvidet spasertur gjennom en liten gruppe eventyrere gjennom eksterne, naturskjønne områder - ofte territorium at ingen form for transport fra gang tilbyr til side. En guidet tur, i motsetning til en solotur eller en guidet non tur, ledet av en erfaren trekking guide eller flere guider som tjener som styremedlemmer av turen. De oppgaver en trekking guide omfatter planlegging den spesifikke ruten en trek, sikring køyer for gruppen får på hver natt av turen og kunnskap om funksjonene og historien til landskapet i løpet av turen. Guidede turer kan være hvilken som helst lengde, men vanligvis varierer fra fem dager til tre uker. Mens de fleste turene innebære å gå, det er turer som er tilgjengelige for andre transportformer, inkludert sykling, kano, og selv å bruke kamel.

 En form for opplevelsesturisme, er guidet trekking et selskap som vanligvis krever deltakerne til å betale en avgift til selskapet som organiserer turen og gir førerne. Den største fordelen med en guidet tur i forhold til andre typer trekking er at trekking guide tar seg av nesten alle detaljer om turen, inkludert håndtere eventuelle språkbarrierer, sende gruppen unna potensielt farlige steder eller mennesker og, avhengig av pakken, noe som gir måltider og snacks. En kompetent trekking guide tillater også alle medlemmene av ekspedisjonen føler deg komfortabel, enten de er ute og reiser på tur med venner eller alene.

 Guidede vandreruter kan bli funnet på alle kontinenter, inkludert Antarktis. The Inca Trail til Machu Picchu i Peru er en av de mest berømte guidede vandreruter i verden. Andre klassiske trekking ferier inkluderer sti vandre i den nepalske Himalaya, Torres del Paine i Patagonia-regionen på det sørligste punktet i Sør-Amerika, og Milford Track i New Zealand Fjordland. En populær guidet trekking rute i Storbritannia er Hadrians mur, en 74-mile trek som inkluderer romerske ruiner, gamle hus, slott, gårder og historiske puber landet.

 En annen fordel med en guidet tur er selskapet organisere turen ofte tilbyr trekking utstyr for deltakerne i prisen for turen. Dette kan spare penger for tilfeldige turgåere som ikke ønsker å kjøpe sine egne ting. Grunnleggende utstyr som trengs for trekking grupper er lik som standard turgåere eller bobiler, selv om noen trekking grupper kan bruke nettene på vandrerhjem eller hotell og spise på restauranter langs veien i stedet for camping. Trekking sko og vandrestaver er kritiske biter av personlige eiendeler for fotturister.

  •  Guidede turer gjennom ørkenen regionene ofte avhengige av kameler for transport.
  •  Guidede turer igjen de handelsrutene som brukes av indianere.
  •  Tegning forsyninger må ha et par gode sko.
  •  Inca Trail, med utsikt over ruinene av Machu Picchu, er et populært valg for guidede turer.
  •  Turgåere kan ha nytte av å bære stokker på sin ferd.
  •  Guidede turer, besøkende til ruinene av middelalderslott.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha