Hva er helse affirmasjoner?

 Helse affirmasjoner er positive og konsise forklaringer om helsen til et individ. Ofte slike affirmasjoner er om noens fysiske helse, men de kan også være om hans følelsesmessig, åndelig eller psykisk helse. Ideen bak bekreftelser er lik som i kraften av positiv tenkning. Så, folk som gjør helse affirmasjoner i lys av bevaring eller forbedring av helse. Folk som affirmasjoner kan gjøre dette på egenhånd, eller de kan følge en rekke pedagogisk, religiøs eller åndelig.

 Affirmations er uttalelser om at noe er sant. Disse sannhetene er oftere positive enn negative, men per definisjon er det ingen individuell klasse av affirmasjoner. Generelt, til helse affirmasjoner forklare hans uttalelser noe positivt om helsen til den enkelte. Ofte de helsemessige affirmasjoner relatert til fysisk helse, men det er forskjellige typer affirmasjoner og helse affirmasjoner kan referere til mentale, emosjonelle og åndelige helse, også. Noen ganger kan en individuell bekreftelse vil innebære mer enn én type helse.

 Generelt affirmasjoner er konsise uttalelser som begynner med "I" eller "min" for å representere høyttaleren. For eksempel: "Jeg er full av energi» og «Kroppen min helbreder raskt," hans illustrasjoner konsist, høyttaler-sentriske helse affirmasjoner. Noen affirmasjoner fokusere på mer spesifikke, positive handlinger. "Jeg drikker mye vann hver dag" og "Kroppen min alltid får næringsrik mat" er eksempler på affirmasjoner som forteller en sannhet ved hjelp av visuelle eller konkrete elementer. Eksempler på affirmasjoner som har å gjøre med andre typer helse du under "Mitt sinn er lett og fri" og "Mitt sinn er full av glade tanker."

 Folk bruker daglige affirmasjoner av forskjellige grunner, men den grunnleggende motiv vanligvis trekke positive sannheter i seg selv. Det er her ideen om kraften i positiv tenkning kommer inn i bildet. Med andre ord, tror mange folk sier daglig helse affirmasjoner kan bidra til å forhindre dem god helse og oppnå bedre helse. Noen ganger affirmasjoner er være mer som helbredende affirmasjoner. Folk bruker dem til å helbrede deres sinn, kropp eller ånd av noen sykdom.

 Det er flere måter folk kan lære mer om helsen til affirmasjoner. Noen åndelige og religiøse grupper ansette affirmasjoner, for eksempel visse grupper som praktiserer visse øvelser som meditasjon. Terapeuter eller leger ville lære sine pasienter om affirmasjoner. Folk kan delta i selvhjelpsgrupper, sjekk ut bøker, eller til og med nettsteder som affirmasjoner og hvordan du bruker dem riktig lære besøk. Frekvensene av mennesker bruker festene kan variere fra prosess å behandle, og person-til-person.

  •  Bønn kan hjelpe helsen affirmasjoner.
  •  Helse affirmasjoner er tenkt å bidra til en person til å forbedre hans eller hennes helse.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha