Hva er helsefremmende egenskaper Cranberries?

 Tyttebær er mer enn bare lyse røde bær brukes til å lage tranebærsaus i løpet av ferien. De er faktisk fylt med et utvalg av vitaminer og forbindelser som kan fremme generell helse. Som med mange planter som har helsefremmende fordeler, må tyttebær regelmessig og forbrukes i store mengder for å ta i betraktning disse fordelene. I tillegg er tyttebær best brukt som et forebyggende medisin, snarere enn som en retro aktiv behandling for forhold som er inntruffet.

 En av de mest tallrike tranebær er Cranberry i det nordøstlige USA. Andre tyttebær i Vaccinium slekten finnes over hele den nordlige halvkule, fra Europa til Asia, sammen med tyttebær i slekten Oxycoccus. Alle tyttebær er eviggrønne planter som kan vokse så lave busker eller etterfølgende vinstokker i de sure forholdene som finnes i sumper. Disse plantene produserer karakteristiske røde bær som er høstet i høst og solgte friske, tørkede, frosne og pakket i juice. Mange tar nytte av de helsemessige fordelene av tyttebær ved å drikke store mengder tranebærjuice.

 En av de mest kjente helsefremmende egenskaper av tyttebær er deres evne til å overholde de bakteriene som fører til urinveisinfeksjoner, urinveisinfeksjoner og dermed hindrer fra å sette. Når tranebærjuice er fortært av en person med en aktiv UTI, bærene er i stand til å hindre spredning av infeksjonen, og saften vil sikkert bidra til å skylle pasientens skadelige bakterier og giftstoffer. Denne egenskapen kan bekjempe bakterier også fremme helse i tarmen og i munnen; eksperimenter med vanlig tranebærjuice drinkers tyder på at tranebær plakk og tannråte kan kjempe.

 Folk som regelmessig konsumerer tyttebær kan også kjempe magesår enklere fordi tyttebær synes å kutte ned på bakterier assosiert med slike sår. Tyttebær har også en rekke av antioksidanter, som har vist seg å være nyttige ved bekjempelse av kreft og hjertesykdom. Noen mennesker også nyte forbruker tyttebær på grunn av sin distinkte sure smaken at parene godt med et bredt utvalg av mat.

 De helsemessige fordeler av tyttebær vil bli oppveid av store mengder sukker forbruk, og dermed kunstig søtet tranebær-produkter er ikke et sunt valg. For å få mest ut av tyttebær, drikke tranebærjuice blandet med naturlig søte frukter, og gå lett på sukker i tranebærsaus. Du trenger også å konsumere minst en porsjon per dag av disse fruktene for dem å være effektive.

  •  Brus med tranebærjuice kan være fristende, men inneholder noen av de helsemessige fordelene av tranebær.
  •  Tranebærjuice.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha