Hva er Hemp protein?

 Hemp protein er et kosttilskudd som brukes av helsekost entusiaster og utøvere. Det er antatt at proteinet avledet fra hamp anlegget er en av de beste-proteiner, som er tilgjengelig i planteriket. Dette fordi et slikt protein inneholder alle aminosyrer og fettsyrer som er essensielle for helsen. Hamp produkter omfatter også sunne enzymer og næringsstoffer.

 Det finnes en rekke måter å konsumere hamp-produkter og i forlengelsen av den protein som finnes i anlegget. Hamp frø protein er ofte selges i pulverform og kan blandes med fibre lagt til. Dette pulver kan tilsettes til smoothies, milkshake og heve tallrike andre retter nivå av proteiner. Alternativt kan tas avskallede hamp frø. Frøene kan inntas som sådan eller i frokostblandinger, salater og dips som hummus.

 Noen matvarer selskaper selger produkter som har blitt lagt hamp protein i dem. Slike matvarer inneholder hamp protein barer og ferdigblandet rister som er laget med hamp frø eller hamp frø pulver. For flere ideer om hvordan å innlemme hamp protein i et sunt kosthold, bør du vurdere å sjekke ut en av hamp kokebøker på markedet.

 Ganske mange helsekost selskaper selger hamp protein i form av et pulver. En av de største forskjellene mellom disse produktene, den ernæringsmessige verdien fordeling av pulveret. Hvert produkt, for eksempel, har forskjellige proteiner, fibre, fett og vitaminer og andre næringsstoffer. I tillegg har disse produktene ofte er forskjellige i struktur. Teksturen av hamp protein pulver kan påvirke enten en nyter mat, hvilken pulveret er blandet inn.

 Mange av selskapene som hamp protein pulver tilbyr trial-sized pakker som inneholder bare selge én porsjon. Kjøpet av disse og sammenligne smaker og teksturer av produktene er en fin måte å finne en favoritt hamp proteinprodukt. Hvis alle pulver bevise skuffende, kan man alltid stole på frøene.

 Det er ikke lovlig å dyrke hamp planter i USA. Av denne grunn, alle hamp-produkter som selges i Amerika har av bønder til å bli importert til andre land. Men det er helt lovlig å kjøpe hamp ernæringsprodukter i USA. Faktisk er disse produktene vanligvis selges i supermarkeder, mat co-op, og helsekostbutikker.

  •  Protein pulver kan være laget av hamp.
  •  Hamp produkter inkluderer sunne enzymer og næringsstoffer.
  •  Hemp pulver er rik på protein og fiber og kan gjøre en tropisk frukt smoothie enda mer næringsrik.
  •  Hamp frø er rike på protein.
  •  Hamp frø er knust til smoothies, tilsett omega-3 og omega-6 fettsyrer, aminosyrer og andre næringsstoffer uten å legge en distinkt smak.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha