Hva er High Speed ​​Dial-Up?

 Høyhastighets oppringt Internett-tjenesten er en type Internett-tjeneste som gir raskere nedlastingshastigheter enn vanlig oppringt tjeneste for noen web funksjoner. Høyhastighets oppringt ofte koster mer enn vanlig oppringt, men fortsatt mindre enn mange bredbåndsforbindelser. Som reklame for en slik tjeneste, og hevdet at det kan være opptil fem ganger raskere enn vanlig oppringt tjeneste i noen tilfeller. I virkeligheten, men kan akselerere noen prosesser, kan det ikke fremskynde alle prosesser.

 Høyhastighets oppringt Tjenesten fungerer ved bruk av en rekke ulike metoder for å gjøre Internett-tilkoblingen virker raskere. Det bør bemerkes at båndbredden via telefonlinjene som er bestemt av telefonlinjekapasitet. Derfor er tilkoblingshastigheten faktisk ikke bedre. I stedet bruker Internett-leverandøren hurtigtaster på innstillingen av kommunikasjon, komprimering, filtrering og caching, for å gjøre tilkoblingen raskere vises til brukeren. Mens de fleste websider lastes raskere, er selve tilkoblingen det samme som vanlig oppringt.

 Nøkkelen til effektiv høyhastighets ekstern tjeneste i akselerasjons servere. Disse serverne, som brukes til å gjøre av ISP, til forskjellige ting i orden forbedre hastigheten for modembrukere. Den mest brukte strategi er en kompresjon. Komprimering reduserer størrelsen på bilder og andre datatyper. I de fleste tilfeller er den resulterende visuelle degradering vanskelig, om ikke umulig, å merke seg, men det kan gjøre en stor forskjell i filstørrelse, slik at artiklene raskere belastes.

 En annen strategi er kalt caching, som betyr å midlertidig lagre ofte brukte Web side filer på harddisken på datamaskinen. De fleste datamaskiner allerede gjør dette til en viss grad. Med høy hastighet oppringt tjeneste, men en server for å ta notat av de mest besøkte nettstedene, og prioritering av caching for disse områdene, slik at tiden det tar å sende og motta redusert informasjon fra hovedserveren.

 Den andre felles strategi er å bruke en pop-up blocker i tjenesten. Selv om mange Internett-leverandører og nettlesere, for å ha denne funksjonen, er det også et fast innslag i høy hastighet oppringt tjeneste. Pop-up-annonser ta mye båndbredde, spesielt de Java ™, eller lignende programmer i tjenesten. Dermed kan de i betydelig grad øke mengden av tiden det tar å laste ønsket side. Pop-up blokkering hjelpe ved å hindre denne prosessen i første omgang.

 Potensielle tilbydere må huske på at det er noen ting som bare ikke kan gjøre høyhastighets oppringt. Det kan ikke øke hastigheter når du laster ned filer, for eksempel musikk eller store vedlegg. Det kan heller ikke fremskynde nedlasting av mange typer e-post, eller øke hastigheten på video-streaming. Derfor, selv med sine fordeler, er det fortsatt en rekke mangler i forhold til bredbånd.

  •  Nøkkelen til effektiv høyhastighets ekstern tjeneste i akselerasjons servere.
  •  Nedlastinger er raskere med høy hastighet oppringt enn vanlig oppringt tjeneste.
  •  Dial-up var en av de tidligere måter datamaskiner kan koble seg til Internett via en telefonlinje.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha