Hva er Hill komiteen?

 En Hill Utvalget er et panel av amerikanske lovgivere samle på Capitol Hill for å kalle prosedyren et spørsmål om politikk. Medlemmene av komiteen kan senatorer, representanter, eller en blanding av begge. For hver av de tre typer formell Hill kommisjon, er det en struktur og et sett med regler som bestemmer hvordan kommisjonen samles inn og hvordan den driver sin virksomhet. Det er også politiske partiet komiteer som behandler saker på Capitol Hill som involverer valg og styring av senatorer og representanter. Partikomiteene i den lovgivende forsamling spille en avgjørende rolle i oppbyggingen av det politiske partiet, spesielt der valgstrategi er bekymret.

 Den amerikanske lovgiver har tre typer Hill komité, stående komiteen komiteen, og og felleskomiteen. En stående komité arbeider kontinuerlig med juridiske oppgaver som hører inn under dets kompetanse. En komité samler å diskutere enten en enkelt sak eller for å undersøke en bestemt sak. En felles komité kan ha funksjonene til både en stående eller utvalgt komité, men det gjør det som en felles handling av Kongressen, heller enn utelukkende som et hus eller en komité i Senatet.

 Både Senatet og Representantenes hus jobber på provisjonsstrukturen. The Hill Komiteen er ansvarlig for forvaltningen av politikk, overvåking ulike statlige etater og organisasjoner, og gir flyktig gjennomgang og godkjennelse til konti før en stemme av alle medlemmer av begge husene i Kongressen. For eksempel fører tilsyn Hus Veier og midler komité offentlige utgifter på alle grener av regjeringen, mens Armed Services Committee omhandler overvåking og lovgivning i forbindelse med alle grener av det amerikanske militæret. The Commerce Committee er ansvarlig for tilsyn og lovgivende funksjoner i forbindelse med den kommersielle økonomien i landet, fra små bedrifter til store selskaper til messen.

 For et politisk parti, organiserer en Hill komité den politiske og valgstrategi for alle medlemmer av partiet i et bestemt hus i Kongressen. For eksempel, avtaler med en rekke oppgaver for valget og støtte fra de demokratiske kongressmedlemmene Democratic Congressional Campaign Committee. Den DCCC rekruttere potensielle kandidater, håndterer pengeinnsamling, administrerende strategi og utvikler en helhetlig politikk melding for alle kandidater i et valg. GOP har en lik festkomiteen struktur.

 Hill lovgivende komiteer har en forskning eller discovery fasen når de vurderer et lovforslag. Ofte et underutvalg bestående av flere medlemmer av generalkomiteen, vil samles for å gjennomføre denne studien og søke innspill fra eksperter og ulike tjenestemenn. Når et lovforslag går gjennom et underutvalg samler hele komité for å diskutere saken. Hvis hele komiteen vedtar å godkjenne et lovforslag, vil de bli samordnet i hele huset eller Senatet. Dersom komiteen godkjenner regningen ned, vil det ikke bli vurdert med mindre leder av kommisjonen finner nødvendig.

  •  Hus og Senatet samlet i den amerikanske hovedstaden bygningen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha