Hva er Histologi?

 Histologi er studiet av celler og vev av planter, dyr og mennesker. Det er avledet fra et gresk ord som betyr histos er, noe som betyr at stoffet, og logia, som betyr kunnskap. Sammen ord kombineres for å bety analyse av sammensetning, struktur og funksjon av vev. Feltet studerer også celler og, i mindre grad, organer.

 Celler og vev er plassert under et mikroskop og nøyaktig undersøkt sykdommer og andre abnormaliteter. Vitenskap er bygget på tuftene av større disipliner fordi den undersøker byggesteinene i et menneske, dyr eller plante struktur. Vevnader er samlinger av celler studert i grupper. I planter, undersøker histologi hvordan celler prosess næringsstoffer, bli kvitt avfall og samspillet med andre celler. Menneskelig histologi legger sterk vekt på hvordan celler vev, som organer, som blir kroppen blir systemer.

 Histologiske studier og programmer ligne cellebiologi kurs. De som er interessert i å forfølge en karriere som histotechnician vil ta slike klasser på fire år høgskoler som Tulane University, University of Minnesota, Twin Cities, University of California i Davis og University of Illinois i Urbana-Champaign. Emner som dekkes inkluderer cellekomponenter i disse boksene, cellular veikryss vevstyper og strukturer, bindevev og funksjonene i sirkulasjonssystemet. Både teoretisk og praktisk læring foregår i disse programmene, og individuelle eller gruppe lab prosjekter ofte blir tildelt med lab problemer, rapporter og uavhengig forskning. Studenter som er interessert i histologi bør ha en god forståelse av fag som matematikk, biologi og kjemi.

 Etter en student fullfører nødvendige kurs og opplæring, blir han eller hun en histotechnician eller histologi tekniker. Disse legene utføre histologisk farging, som består av å plassere et stykke av vevet under et mikroskop og studier. Histologists studier også å utføre tissuestrukturer og eksperimenter. Histologists ligner vitenskap teknikere og biologisk, medisinsk, landbruk og mat forskere, og med denne medisinske personalet også.

 Dette feltet er ofte referert til som mikroskopisk anatomi på grunn av den økte avhengigheten nøye studier. Videre nær cytologi, en gren av biologi som omhandler utelukkende med celler. Denne kunnskapen kan deles inn i tre undergrupper klassifikasjoner: cytologi, histologi og organology riktige. Ikke bare histologi forsøk på å detektere sykdommer, blir faget fokusert på forståelsen av alle på celler og vev, og som standard organer.

  •  Celler og vev er undersøkt under et mikroskop.
  •  Typer menneskelige celler, som er studert CELLESPESIALIST, en slags Histologist.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha