Hva er historien om State Flag of Tennessee?

 Tennessee staten flagget var offisielt den 17. april 1905. LeRoy Reeves, en soldat godkjent i den tredje Infantry Regiment of Tennessee, er kreditert med design. Flagget har tre hvite stjerner i en hvit-ringsel, blå sirkel på en rød bakgrunn. En tykk vertikal blå stripe og en smalere innvendige vertikale hvite striper pryder langt høyre kant av Tennessee staten flagget, antagelig slik at fargene rødt, hvitt og blått kan alle bli sett på flagget når det flys. Symbolikken av flagget sies å betale skatt til USA, samtidig som gjenkjenner enorm geografisk mangfold av Tennessee.

 Ifølge flagg designer Reeves, trippel hvite stjerner avbildet på staten flagget av Tennessee staten representerer tre svært ulike geografiske regioner. Østligste delen av Tennessee ligger i Great Smoky Mountains, hvor storskala jordbruk er generelt umulig, og hvor mange kan bli funnet på tilstanden i industriell produksjon. Vestlige regionen av Tennessee består hovedsakelig av fruktbare jordbruksområder, og det er der en stor del av staten av storskala jordbruk vanligvis oppstår. Central-regionen i Tennessee er verken helt fjell eller helt flat, og regnes som et godt sted å heve storfe, esler og hester.

 Fargene i flagget delstaten Tennessee er de samme som for den nasjonale flagg i USA, av respekt for Tennessee lojalitet til sitt folk. Den rød bakgrunn av flagget står for lojaliteten til staten til USA, mens det blå representerer beboernes lojalitet til staten Tennessee. Den hvite på flagget står for renhet av hjertet av beboerne.

 En populær myte om betydningen av utformingen av flagget til Tennessee staten sier generelt at de tre stjernene på flagget representerer delstaten Tennessee som tredje land - etter de opprinnelige 13 koloniene - å bli tatt opp til USA. Det antas at denne myten kommer fra en dårlig forsket National Geographic artikkel opprinnelig publisert i slutten av 1917. John Trotwood Moore, leder av Tennessee Institutt for bibliotek, arkiv og historie i 1920, regnes for å være denne myten bli tilbakevist som han intervjuet flagget designer, LeRoy Reeves om hans intensjoner i utformingen av Tennessee flagg med tre hvite stjerner. Offisielle statlige forpliktet seg geografibasert forklaring Reeves 'står for hans design av flagget til Tennessee.

  •  Central-regionen i Tennessee er et bra sted å heve storfe, esler og hester.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha