Hva er hånd Refleksologi?

 Hånd Refleksologi er en eldgammel massasje teknikk som setter press på deler av hendene for å stimulere andre deler av kroppen. Denne metoden er basert på den oppfatning at hver del av hendene er reflektert viktige organer, vev, muskler og kjertler over hele kroppen. For eksempel fingrene tilsvarer den forstand, hode og sinus stier, mens håndleddene speile egglederne, lymfeknuter og lyske.

 Med vekt på reduksjon av belastningen i hele kroppen, kan også forbedre avslapping med refleksologi hånden, for å lindre smerte, og forbedring av blodsirkulasjonen. Det er også rapportert tilfeller av de positive effektene av hånd refleksologi om helseproblemer knyttet til fordøyelses, luft, migrene og sinus. Denne holistiske massasje teknikk antas å fremme generelt god helse, og etterlater en person føler forynget grundig.

 Tradisjonelle hånd refleksologi ikke krever bruk av olje eller lotion, eneste spesielle tommelen, finger, hånd, og massasje bevegelser. Det må være kjent med en hånd graf, som er en grafisk fremstilling av hvordan hver del av legemet er vist i begge hender. Ved hjelp av denne tabellen som et hjelpemiddel en refleksolog kan massere målretting spesifikke problemområder. For eksempel er masserer av de midterste deler av spissene på begge hender sies å redusere strammingen i den øvre del av ryggen. Likeledes forårsaker svak lettelser trykk mot midten av den høyre hånden magesmerter.

 Hånd refleksologi er et populært selv massasje teknikk. En enkel massasje tar ca ti minutter. Ved å følge noen enkle trinn, kan enkelt side refleksologi egenbehandling blir utført. Disse trinnene først må utføres på den høyre side, etterfulgt av linkeren.

 For en enkel egenbehandling å utføre, kan en person begynner å presse hver finger og tommel spissen ved å bruke lett trykk i noen få sekunder. Neste han kan tett til sidene av fingrene og tommelen tips for noen få sekunder. Tredjedel, fra topp til bunn, den personen må fingre og tommelen gni kraftig. Han må holde gni kraftig frem og tilbake langs hver finger og tommel.

 Trinn tre skal gjentas, rubbing sidene av fingrene og tommelen i tillegg. Da personen må forstå og trekke fingrene og tommelen av sin base, og slipper grepet litt etter litt, mens framdrift mot tips. Den løse hudmembran mellom tommelen og pekefingeren på den ene hånden må komme i klem og dro og dro i huden før den glir automatisk. Dette trinnet bør gjentas med den løse huden mellom alle de andre fingrene.

 Deretter spres med fingrene og håndflaten til Palm, bruke tommelen på den ene hånden til å massere over en annen. Personen bør starte med knokene og deres hulrom før framdrift sakte ned mot håndleddet. Flaten opp, kan tommelen på en hånd og deretter benyttes til den indre håndleddet til den andre massasje.

 Flaten ene hånd må så massert med tommelen på den andre. Leddene blir brukt til å massere haugen av kjøtt under tommelen. På slutten av disse enkle hånd refleksologi mark selvbehandling, må personen være på tommelfingeren på en hånd i midten av håndflaten på den andre siden. Han ville puste dypt gang.

  •  Hånd Refleksologi er en eldgammel massasje teknikk som setter press på deler av hendene for å stimulere andre deler av kroppen.
  •  Hånd Refleksologi kan hjelpe lindre hånd smerte.
  •  Bruk av hånd refleksologi kan lindre sinus og luftveissykdommer.
  •  Hånd refleksologi kan være nyttige for behandling av migrene.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha