Hva er hyperkloremisk metabolsk acidose?

 Hyperkloremisk metabolsk acidose er et fall i surhet i kroppen, eller pH-verdi, noe som kan føre til alvorlige komplikasjoner hvis ikke korrigert. Prøver av væsker fra pasienten en høyere konsentrasjon av natrium avsløre plasma, sammen med en reduksjon i bikarbonat-buffer som opprettholder pH-verdien normalt i et sikkert område. Forskjellen mellom de negativt ladede anioner og positivt ladede kationer, som anionet gap, vanlig i pasienter med hyperchloremic metabolsk acidose. Alle disse diagnostiske tegn kan hjelpe en medisinsk leverandør for å identifisere staten og begynne å utforske mulige årsaker.

 Denne situasjonen kan oppstå i en pasient for en rekke årsaker. Man kan tap av bikarbonat av fordøyelseskanalen. En vannbalanse, der pasienten raskt miste væsker eller en infusjon av væsker som ISNA € ™ t riktig balansert mottar, også kan føre hyperchloremic metabolsk acidose. Pasienter med alvorlig nyresvikt og diabetes kan utvikle acidose som en komplikasjon.

 I sykehus innstillinger, kan pH ubalanser være en pågående bekymring. Pasienter som er innlagt i lange perioder, spesielt på intensiven, kan være mer utsatt for komplikasjoner slike. Sykepleiere kan følge nøye med dem for å sikre at de får de riktige væsker, og sjekke blodserum for tegn på acidose eller motsatt tilstand, utvikler alkalose. Det kan være vanskelig å lukke en alvorlig syk pasient stabil fordi systemer i kroppen kan begynne.

 Pasienter med en lav pH-verdi i serum og vev i kroppen, symptomer som hodepine, brystsmerter og kvalme. Det kan være vanskelig å identifisere fra acidose symptomer bare fordi de kan være forbundet med så mange andre medisinske tilstander. Blodprøver kan avsløre unormal pH i pasientens € ™ s plasma, og vil også gi informasjon om spesifikasjonene til acidose. Dersom anionet gapet, for eksempel pasientens normale hyperchloremic metabolsk acidose, i motsetning til andre former for acidose hvor den kan økes.

 Behandlingen kan begynne så snart som mulig for å redusere dens surhet og forhindre alvorlige komplikasjoner som koma og skade på hjertet. Hvis pasienten er stabilisert, kan fortsette å teste for å finne ut hvorfor pasienten utviklet hyperchloremic metabolsk acidose. Denne testen er viktig fordi det gir medisinske tilbydere til tiltak for å hindre en gjentakelse av episoden. Et tilfelle av hyperkloremisk metabolsk acidose kan avsløre en underliggende medisinsk problem eller kunne illustrere at en dårlig kontrollert kronisk sykdom.

  •  Hyperkloremisk metabolsk acidose er en reduksjon av pH i kroppen som kan føre til alvorlige komplikasjoner.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha