Hva er inseminasjon Kits?

 En inseminasjon kit er en samling av utstyr som brukes til å impregnere en kvinne eller en kvinnelig dyr kunstig. Disse pakkene er vant til å innføre sæd i den kvinnelige kroppen, hvor egget kan bli befruktet. Ofte inseminasjon pakkene inkluderer nålløse sprøyter som sæd er utgitt, men innholdet kan variere avhengig av om et dyr eller et menneske kvinne bli inseminert som preferanse for den som utfører inseminasjon. Noen ganger er disse pakkene kalles selv inseminasjon kits, fordi de tillater en kvinne å impregnere seg uten hjelp av en partner til å håndtere utstyret.

 Ofte inseminasjon kits som er beregnet for menneske hunner inkluderer små nålløse sprøyter som en person til å trekke opp fra en sæd container og levere den for å gjøre det mulig i skjeden av en kvinne. Men noen har også katetre, som er tynne rør laget av plast. I mange tilfeller er disse katetre utformet for å passe over enden av en sprøyte, hvorved en ytterligere rekke på befruktning. Kateter ta vare på installasjonen sperm dypere inn i vagina, og nærmere eller i livmorhalsen, vil den delen av livmoren som tilfredsstiller vagina. Plassering av sperm nær eller direkte i livmorhalsen kan øke sjansen for graviditet.

 Noen ganger, disse pakkene inneholder gummihetter eller propper, som er ment for å brukes i flere timer. Etter å ha plassert sperm i et slikt hode kan være den personen som posisjonerer inseminasjonen langt opp i skjeden nær livmorhalsen og. Dette alternativ til å skyve av sperm i kroppen via sprøyte holder sperm nær åpningen av uterus, noe som gjør dem til resten av veien for å møte et egg og eventuelt reise gjødsle. Et pessar, som er mer vanlig for prevensjon, kan livmorhalsen med sperm er plassert i den, slik at sperm i en god posisjon for unnfangelse. En prevensjon, nevnte membran, kan brukes på samme måte.

 Selv om det ikke er nødvendig, kan slike varer speculums være nyttig og kan innbefattes i disse pakkene. Personen som utfører inseminasjonen kan bruke et spekulum til å se inne i womanâ € ™ s skjeden under inseminasjon. Et spekulum kan også være nyttig for en selv inseminasjon, en kvinne kan se hva de gjør er å bruke et spekulum, et sterkt lys og et speil. Noen inseminasjon pakkene inkluderer elementer som semin kopper og engangshansker. I tillegg inkluderer de eggløsningstest for å fastslå når en kvinne til eggløsning.

 Generelt er disse samlingene inseminasjon som trygt for bruk av personer uten medisinsk trening. En kvinne kan likevel ha nytte av å finne en Doctora € ™ s råd før du starter. Han eller hun kan gi nyttig informasjon, tips og advarsler.

 Settene er utformet for inseminert dyrene inneholder ofte lignende utstyr, men dette kan variere avhengig av type dyr. Ofte sprøyter og sperm innsamlingscontainere som brukes til dyr er mye større, og mange av disse pakkene inneholder et smøremiddel. I tillegg er et fleksibelt rør, en pipette inseminasjon er vanligvis registrert og brukt i forbindelse med en sprøyte for inseminering et hunndyr.

  •  Kunstig befruktning er ofte nyttig å homofile par som ønsker en baby.
  •  En inseminasjon kit kan være et spekulum.
  •  Leger bruker spekulum å få mer tilgang, eller lettere observere, vagina, anus eller andre kroppsåpning.
  •  En inseminasjon kit gir sæd i skjeden av en kvinne som skal leveres i håp om å oppnå en graviditet.
  •  Inseminasjon kits eggløsningstest, slik at en kvinne kan bestemme når de har eggløsning.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha