Hva er Jazz Transcriptions?

 Jazz transkripsjoner av brikker til å sette i jazz notasjon som ikke tidligere har blitt skrevet ned. Disse transkripsjoner har begge studie og ytelsesmessig. De noen ganger ganske komplisert, med gode ferdigheter på den delen av senderen. Transkripsjonene har ikke akkurat hva utøveren spilt eller sunget, men transcribers vanligvis holde ånden og opprinnelige hensikten med arbeidet i å lage en transkripsjon.

 Disse transkripsjoner vanligvis faller i to hovedkategorier. Den første kategorien er der transkripsjon, med transcriber bemerker jazz samme instrument som det opprinnelig ble henrettet. Med denne typen transkripsjon, forblir transcriber tro mot den opprinnelige hensikten og følelse av arbeidet, skriver salgsstrategier og rytmer akkurat som utøver spilte dem. Disse typer transkripsjon er faktisk ganske sjelden fordi noen av de forestillinger av jazzmestere er på et nivå av å spille evne som er langt utover hva andre kunstnere kan gjøre, og fordi det er vanskelig for de transcribers å høre hver note perfekt .

 Den andre kategorien er løs jazz transkripsjon transkripsjon. Denne typen av transkripsjon er beskrevet mer nøyaktig som en kontroll. Den transcriber gjøre justeringer til hva som ble spilt. For eksempel kan han endre områder ved en oktav spekter av et instrument forskjellig fra den opprinnelige respons. Det kan også forenkle komplekse rytmer eller, i noen tilfeller, legge helt nytt materiale, slik at linjen mellom komponering og arrangering er usynlig.

 Folk pleier å gjøre til jazz transkripsjoner vedlikeholde og gjenskape jazz improvisasjoner. Vanligvis improvisasjoner skal overføres basert på resultatene av en spiller, men på grunn av innholdet av jazz, innebærer noen transkripsjoner skrive ned samarbeid av flere jazzmusikere som improviserte på grunnlag av standard jazz akkordprogresjon. Uavhengig av kompleksiteten i jazz transkripsjoner transkripsjoner hjelpe andre å forstå de teoretiske aspekter av jazz bedre. Det kan også etterligne andre utøvere til jazz mestere og forbedre sitt spill.

 Jazz transkripsjoner krever spesifikke musikalske ferdigheter av transcriber. Fordi transcriber eneste lyd å jobbe med, han må enten perfekt pitch, en sjelden mulighet for et notat automatisk og riktig på høringen, eller ekstremt god relativ banen du ringer, jo mer felles evne til å avgjøre hva banen er i forhold til en annen gitt banen. Den transcriber er også en utmerket følelse av indre rytme, der transcribers å bestemme hvor lenge hver note eller resten må være i formatet og hvordan du kan organisere stykket gjør eie i måleren og måle. Selv med disse ferdighetene, kan ta en god Transkri dager eller uker å analysere og registrere ekstremt komplekse jazzimprovisasjoner.

  •  I ekte transkripsjon, skriver en transcriber jazzmusikk for instrumentet - for eksempel en saksofon - når dokumentet ble opprinnelig utført.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha