Hva er Jig Heads?

 Pilk hoder er de øvre delene av kunstig agn som kjente jigs, som brukes til å fange et bredt spekter av rovfisk fiskearter. Pilk hoder kan komme av seg selv, eller som en komplett pakke, vanligvis med et skjørt følgende hodet og kroken. Vanligvis strekker kroken nedover fra formen hode som ett stykke. Derfor, pilk hoder er ikke bare toppen av agn, men festemekanisme i tillegg.

 Størrelsen på pilk hoder er ofte avhengig av arten blir søkt. I noen tilfeller kan en mindre cup bra for arter som crappie kan, som ikke vil vokse veldig stor. I andre tilfeller kan kreve en større pilk hodet for å fange fisk som walleye og bass. Generelt pilk hoder kommer opp i vekt mindre enn to gram for ferskvannsfiske.

 Bruken av pilk hoder i salt vann kan ha på størrelsene litt mer variasjon. Imidlertid, i de aller fleste fortsatt relativt liten. Noen dypvanns pilking teknikker kan måtte pilk hoder er litt større enn ferskvanns versjoner, men. Igjen, dette avhenger vanligvis av typen av typen mål.

 Mens mange pilk hoder komme som en komplett jigger, det er de som ikke gjør det. Hovedårsaken til pilk hoder selges separat er for fiskeren å skjørtet de tenker å velge den mest effektive. Fiskeren kan være lurt å velge en annen farge eller lengde. Denne måten er det mulig å gjøre det.

 Ofte fiske er en prosess som agn må prøves i mer enn én kombinasjon eller flere regioner. Etter å ha pilk hoder med utskiftbare skjørt gir en helt ny element til prosessen. Dette kan være spesielt viktig for de fiskerne i turneringer, som trenger å finne den rette lokke og finne dem raskt.

 De fleste pilk hoder er laget med en ledelse hode, noe som gir dem den vekt de gir behov. Videre gjør dette at fiskeren er ikke å ha en ekstra vekt, noe som kan forstyrre presentasjonen av mold brukes. Derfor er formen hodet fungerer som en vekt.

 Generelt er ikke nødvendig i ferskvann, en vekt på 2 ounces eller mer. Imidlertid, i saltvann, hvis trolling ved en høy hastighet for større fisk, kreves tyngre. Dette forklarer forskjellen i vekten av pilk hoder mellom ferskvann og saltvann.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha