Hva er jordrotter?

 Jordrotter er gravende gnagere i Geomyidae familien som finnes i store deler av Nord-Amerika. I hagen kan være en ødeleggende jordrotter irriterende, og de fleste folk behandler dem som skadedyr, og bruker en rekke skadedyrbekjempelse teknikker for å håndtere jordrotter. Disse gnagere varierer i størrelse, med noen eksemplarer nå en vekt på opp til to pounds, og de er svært fleksibel, er funnet i byene og på landsbygda.

 En veldig slående trekk ved gopher er posen som omgir begge sider av ansiktet. Lommen jordrotter gir et hovent ansikt utseende som gjør dem lett gjenkjennelig. Jordrotter bruke denne vesken til å bære mat tilbake til sine pantry, bygge opp betydelige skattefunn av mat. Noen omtaler som gophers "pocket jordrotter" i referanse til denne posen.

 Jordrotter tilbringer mesteparten av sitt liv under jorden, lever relativt ensomt liv, bortsett fra i hekkesesongen. De bruker sine ekstremt store fortenner å grave, og de har en kort, stubby halen, som de kan bruke til å oppfatte miljøet bak dem, sammen med små, svake øyne, når synet er ikke veldig nyttig under jorden. De fleste Jordrotter er brune i fargen, blandet med skitt de kaller hjem.

 Tydeligvis tunneler under en hage eller plen vil være et problem, forårsaker innsynkning og muligens føre folk til å skade seg selv ved å vri anklene. Jordrotter også i stor grad liker å spise røtter og knoller, imidlertid, og det er her de fleste av gopher skade har blitt gjort. Når Gophers bosette seg i en hage, kan de plante på relativt kort tid, noe som kan ødelegge veldig frustrerende og deprimerende for gartnere.

 Det finnes en rekke måter å håndtere jordrotter. Mange mennesker ønsker å bruke feller gopher, ved hjelp av de små hauger produsert av jordrotter når de finner overflatearealet av sine tunneler, og deretter plassere et agn felle i hullet. Noen gartnere også tamp ned gopher hauger i et forsøk på å fange dem før flom jordiske hull eller plassere fakler, som genererer mye røyk, potensielt kvelende Gophers. Noen gartnere også bruke gift, selv om dette ikke er anbefalt, som forgifter potensielt skade dyr som er eldre på jordrotter.

 For en seriøs gopher angrep, noen ganger hjelper det å ringe i en skadedyrbekjempelse selskap som leverer industrielt verktøy for å håndtere problemet. Det kan også bidra til å holde hagen i hevet senger beskyttet av mesh under, og gartnere noen ganger en grense på gopher spurge plante, en plante som en melkeaktig saft som tilsynelatende utstråler Gophers hat.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha