Hva er Kenwood House?

 Kenwood House er et luksuriøst herregården ligger i den nordlige delen av London, England. Bygget på 1700-tallet, er det for tiden vedlikeholdes og drives av den historiske organisasjonen English Heritage. Rembrandt Besøkende kan reise rundt i huset for å se kunstverk, Gainsborough, Turner, og andre. De kan også vise den intrikate interiør og eksteriør design, supplert med Robert Adam. Mange besøkende også nyte en spasertur gjennom deler av den 74 hektar store tomten som inneholder hager, innsjøer, skoger og andre funksjoner.

 Robert Adam designet Kenwood House ved hjelp av en rekke arkitektoniske stiler. Selv om huset har en britisk koloni eksteriør, komplett med hvit sement, stucco og murstein, interiøret kombinerer forskjellige stiler. For eksempel har Kenwood House bibliotek, nå kalt Adam Room, en blanding av klassisk og rokokko stiler. Rommet har utsmykkede søyler og avrundet tak. Pastellfarger som lys blå og hvit, er funnet i rommet, samt mange gull.

 Hagene, som ble utformet i tre deler, ofte tiltrekke besøkende til Kenwood House. Begynnelsen av hager, utformet i de tidlige 1700-tallet, regnes for å være den mest formelle av hager. Andre, mindre formelle hagene ble lagt i midten av året 1700. De siste hager med de mest intrikate baner og funksjoner har blitt lagt til på slutten av 1700-tallet Andre funksjoner inkluderer gården, stall, og en melkemeieriprodukter.

 Siden Kenwood House ligger på en høyde, har du utsikt over innsjøen nedenfor. Det er blomsterhager, enger av høyet, og historiske skoger. Funksjoner inkluderer broer og sirkulære hagestier. Det er kunstneriske skulpturer av hager også. Blomster og trær omfatte arter som de lommetørkle treet, sypress, og rhododendron. Godset har også unike dyr som ulike arter av flaggermus og hakkespetter på eiendommen.

 Selv om Kenwood House kan besøkes gratis, donasjoner akseptert. Donasjoner vil gå til vedlikehold av huset. Faktisk er restaurering av boet ofte omfattende. Reparasjoner inkluderer fikse fasader som de skrelle og patching lekkasjer i taket. I tillegg invasive planter tvunget landskapet synes mindre organisert. Dette gjør at gartnere er stadig å fjerne invasive arter, landskapet tilbake til sin opprinnelige form.

 Besøkende til Kenwood House kan også bruke tid på en kafé i hagen kalt Brew House. The Brew House ble treffende navn som eier av Guinness Brewing Company kjøpte eiendommen og senere åpnet det for besøkende i 1925. I løpet av sommeren er det ofte konserter på eiendommen til Kenwood huset også.

  •  Kenwood House inkluderer verker av Rembrandt, blant andre.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha