Hva er kjedelige barer?

 Boring er en mekanisk prosess som de eksisterende hullene i et solid materiale er større, eller dypere gjennom bruk av spesialverktøy, for eksempel dreiebenker, øvelser og kjedelige barer. Vanligvis, kjedelig barer i kombinasjon med en dreiebenk hull som i form av presis posisjonering og måling. Det kan være en rekke forskjellige diametre for å kunne foreta de nødvendige mekaniske justeringer av materialet som bores.

 En borstang er vanligvis festet til en type dreiebenk eller en lignende maskin. En dreiebenk har mange bruksområder, men kjedelig, brukes i hovedsak til rotasjon av stengene. Boring med en borstang skaper et hull som vanligvis er mye mer nøyaktig enn et hull som er produsert med en håndbormaskin. Nøyaktigheten kommer fra det faktum at dreiebenken vanligvis festet til en overflate som ikke er lett flyttes, slik at brukerfeil er sterkt redusert.

 Borstangen i seg selv er vanligvis laget av et hardt materiale, så som stål eller hardmetall. Det er som en sylindrisk borkrone, men har ikke den samme tråd mønster. Boring barer kan også være en grunn tråd som ikke har sendt ned sin lengde. Denne tråden mønsteret kan gjøre mer vibrasjoner over borstangen foran en borekrone, som skaper en tettere tetning for boring i det indre av materialet.

 Boring barer vanligvis lengre enn borekroner, som oppstår lede en større overflate vibrasjon. Dette betyr at borstangen ikke vibrerer mer enn en borekrone. Ved bruk av kjedelige barer er å sjekke mer oppmerksomhet på detaljer som kreves av maskinoperatøren for disse vibrasjonene.

 Koniske hull kan også lages ved hjelp av boring barer, ved å endre rotasjonen av dreiebenken. Skjæreverktøyet må danner en vinkel med rotasjonsaksen, som er konisk for å skape kraft i hullet. Endring av vinkelen passer retning av borstangen, som kan brukes til å lage hull som koniske. Vanligvis kjedelig barer brukes i produksjon og maskinverktøy, men de kan også brukes til produksjon hobby og bil restaurering.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha