Hva er kål juice?

 Kål juice er den væske som finnes i og blir ofte hentet fra kål. Plantehelse juice er vanligvis forbrukes på grunn av deres høye vitamin-innhold, så vel som andre helsefordeler som ofte forbindes med saftpressing. Kål juice kan utvinnes fra røde, grønne eller hvite kål varianter.

 Høyt innhold av vitaminer i denne cruciferous grønnsaker er kål juice utmerket for å få hjelp til å opprettholde god helse. Nærmere bestemt er det rik på vitamin A, B1, B2, B6, C og K. Kål juice også rik på magnesium og kalsium, og er ansett som en god kilde til folat, protein og mangan. Juicing kål er også spioneringen av helse-entusiaster som en god kilde til kostfiber.

 Mens kål juice kan bidra til et sunt kosthold, bruk noen mennesker juicing å også fokusere på spesifikke lidelser. Spesielt er det antatt av mange surkålsaft effektiv i behandlingen av gastriske forstyrrelser, inkludert magesår og bidra til å redusere høyt kolesterol. Studier har også indikert at saft utvunnet fra kull har sterke antibakterielle egenskaper. Høy i antioksidanter, er surkålsaft også antatt effektivt gifte blod og hjelper til friske celler mot kreftceller som de kan også tjene til å hindre kreftceller til å bli spredt over hele kroppen.

 Mange foretrekker å lage sin egen juice hjemme. Slik blir oppnådd ved passering av frukt og grønnsaker ved hjelp av enten en tygge eller en sentrifugal juice maskin. Hver enhet arbeider som juicen er plassert i maskinen, mens mesteparten av massen eller kastes eller brukes som en ingrediens i andre oppskrifter for å trekke ut.

 Det er ikke uvanlig å kombinere saften av kål med andre grønnsaker forbruk gjøre bedre. Dermed kan en person legge tomatjuice eller gulrot kål juice. Slikt er ikke antatt å være den opprinnelige vitamin innhold hentet fra kull til å avbryte, men faktisk øker mengden av vitaminer i en helse juice.

 De som ikke trenger å lage sin egen kål juice kan kjøpe det fra en helse butikk eller forhandler som har spesialisert seg på å lage frukt- og grønnsaksjuice. Ofte slike safter for å bli utvidet med andre sunne egenskaper som ekstra protein eller mineraler. Kål juice er også noen ganger brukt i andre matvarer, for eksempel yoghurt og bland viss grønnsaksjuice.

  •  Kål rik på vitamin A, B1, B2, B6, C og K.
  •  Kål juice Mange mener å være effektiv i behandling av magesår.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha