Hva er kloning programvare?

 Kloning er et program som brukes til å lage en kopi av en harddisk, ofte for anvendelse ved kopiering av data mellom maskiner, eller for å lage en back-up for et datasystem. Denne typen programvare er tilgjengelig fra en rekke forskjellige programvareutviklere, og kan ha en rekke funksjoner og fasiliteter for å lette kloning. De to vanligste formene for kloning innebærer enten en direkte kopi fra stasjon til stasjon eller opprettelsen av en disk image-fil på en harddisk. Kloning programvare vanligvis kan utføre en bruker til å velge hva slags kloning, og kan tillate en bruker å få tilgang til og endre skapt bildefiler.

 Selv om kloning programvare kan brukes til en rekke formål, er det vanligvis utformet slik at brukerne kan overføre data fra en harddisk til en annen på en måte så enkelt og raskt som mulig. Kopierer store mengder data, og gjengivelse av innholdet i en harddisk til en annen harddisk, kan ta tid og kan kreve korrekt formatering av verten harddisk. Imidlertid kan bruk av kloning programvare automatisere, og en bruker kan sikre den riktige data blir overført raskere.

 Kloning programvare kan også brukes til å lage en bildefil til en datamaskin harddisk. Denne bildefilen er ikke et bilde, men i stedet for en enkelt fil eller media format som kopierte flere filer fra en harddisk i riktig format for bruk i kloning inneholder kjøring. En bildefil er, i hovedsak, en kopi av en harddisk som kan brukes til å lage flere kopier av harddisken, og brukes ofte som en sikkerhetskopi eller gjenopprette plate. Med kloning programvare brukes til å lage bildefilen, programvaren fastsetter størrelse og struktur på de forskjellige filer kopiert fra harddisken.

 Kloning programvare kan vanligvis brukes til å kopiere bildefilen til den nye harddisken. Dette gjør at en bildefil, ofte lagret på en bærbar minneenhet eller medieplaten vil bli brukt til å lage flere kopier av en original harddisk bildefil. Kloning programvare kan også brukes til å endre bildefilen ved å trekke nye eller til individuelle filer av bildet, heller enn å utføre en full kopi. Slike programvare og bildefiler blir ofte brukt for offentlige datamaskiner, til endringer ved å fjerne brukere og returnere systemet til sin opprinnelige tilstand.

  •  Kloning programvare brukes til å kopiere en harddisk.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha