Hva er kokosmasse?

 Revet kokos består av tynne stykker av kokos, vanligvis selges i tørket form. Det er også mulig å makulere kokos med fersk revet kokos i en blender, men ikke alle har tilgang til ferske kokosnøtter. Vanligvis pakker eller bulk strimlet kokos flak skiller seg fra kokos som er vanligvis bredere ved et par centimeter eller så.

 Kokker bruker kokos i mange oppskrifter. Det kan være en topping av enkle smørbrød som peanøttsmør og honning er lett, det kan legge til smaken av bakevarer, eller det kan gi ekstra smak til velsmakende retter som karriretter. Noen cookies og godteri kan ikke gjøres uten denne ingrediensen, og kokoskaken inneholder vanligvis shredded form i kake og glasur.

 I butikkene, kan shoppere finne to varianter av kokosmasse. Disse kan være søtet eller usøtet. Hvorav den ene er egnet egentlig avhengig av oppskriften. De fleste velsmakende oppskrifter ville ikke dra nytte av former søtet kokos stykker og en søt oppskrift kan være for søt som det krever usøtet kokos. Ita € ™ s egentlig et spørsmål om valg i bruk av kokos for påfyll og folk bør prøve begge for å se hvilken som de foretrekker.

 Sammen med søtet eller usøtet, kan shoppere på økologiske butikker også har valget mellom økologisk og ikke-økologisk kokos. Organiske varianter er ofte dyrere, fordi økologiske dyrkingsmetoder kan gi lavere avling. Likevel tror noen mennesker de er overlegen for ernæringsmessige grunner og av litt høyere kvalitet kan være.

 Kokosmasse fra butikkene kan behandles med kjemikalier for å holde det fuktig. Andre merker sky kjemisk behandling og vil produsere mye tørrere form av kokos. Når dette er tilfelle, og kokker kjøpte ubehandlede versjoner, kanskje de bør nyte kokos kort for å bringe tilbake noe fuktighet. Når du lager fersk revet kokos hjemme, ISNA det € ™ t behov for å nyte kokos.

 Provenyet fra den typiske størrelsen kokos er omtrent tre til fire kopper revet eller kokosmasse. I butikkene, alt pakkestørrelse for tørket form. Både pakket og fersk revet eller kokosmasse bør kjøles. Noen iskaldt ferskt revet form, og det kan være mulig å oppnå frosne versjoner, spesielt i Asia supermarkeder. Siden denne versjonen ikke er tørket, mange finner den overlegen til butikk-kjøpte pakket skjemaer som arena € ™ t frosset.

  •  Revet kokos.
  •  Revet kokos er laget av kjøtt av en kokosnøtt.
  •  Det kan være mulig å frosset revet kokos, spesielt i Asia supermarkeder.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha