Hva er komplekse celler?

 Den visuelle cortex, mot baksiden av storhjernen, mange spesialiserte celler som bidrar til den oppfatning av visuelle stimuli. Noen av disse spesialiserte nerveceller som er kjent som sammensatte celler. Disse cellene er i tre områder av den viktigste delen av hjernen, kalt hjernen. De tre områdene er kjent som den primære og sekundære visuell cortex og en annen nærliggende området nevnt Brodmann område 19, som er plassert på baksiden av storhjernen.

 Komplekse celler synes å ha en viktig rolle i erkjennelsen av objekter, spesielt når den er plassert i Brodmann område 19. Dette området ser ut til å spille på det punktet der visuelle avdelings signaler i "hva" og "sanne" baner. Den første rute bestemmer hvilke objekter som vist, og den sistnevnte for å bestemme hvor de er i rommet. Disse spesialiserte cellene ser ut til å bidra til å bestemme hjernen hva et objekt er å gi informasjon om hvilke regler som komponerer det.

 I det visuelle systemet, komplekse celler er involvert i å gjenkjenne grenser og kanter. Spesifikke celler vil svare på konkrete orienteringer av linjer. En beslektet celletype, såkalt enkelt-celler, reagerer også på denne måten.

 Komplekse celler, slik som ved hjelp av enkle celler, disse linjene ikke da på et eller annet punkt i rommet. De reagerer orienteringer linje hvor som helst i deres store mottakelig felt, uavhengig av deres nøyaktige posisjon. I lys av behovet for å aktivere bestemte orienteringer, er noen av disse cellene aktiveres når det viser seg rettet bevegelse.

 Kontrasten mellom regionene av lys og mørke som sett gjennom øyet av de visuelle celler som er nødvendig for disse cellene for å bestemme linjeorientering. Stenger og kjegler sende informasjon over landegrensene mellom lys og mørke til enkle celler, som tolker dem som kanter. Enkle celler fortelle komplekse celler enn over små porsjoner av disse kanter, og komplekse celler oppsummere denne informasjonen sammen for å skape en større forståelse av kanter eller konturene av figurer.

 Måten det visuelle systemet er brukt består av flere enkle cellene får visuell første inngang. Linjer i en retning, og som er i en eksakt posisjon i mottakelige innen en celle, vil føre til brann. Reseptive felt er nøyaktig region der cellene oppdage visuelle stimuli. For eksempel, enkle celler som bare reagerer på de detekterte kanter på innsiden av sine spesielle felt. Stimuli utenfor mottakelig feltet vil føre til hemming av nærliggende celler.

 Etter å ha blitt aktivert av en spesiell orientering, enkle celler videresende informasjon til et mindre antall komplekse celler ved konvergerende innganger. Disse cellene integrere informasjonen de fikk, og sende det til andre visuelle områder for videre behandling. Andre prosesser, slik som visuell gjenkjennelse, hukommelse og kan danne informasjon som kreves fra disse cellene, avhengig av den bestemte de er i.

  •  Den visuelle cortex ligger på baksiden av storhjernen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha