Hva er komponentene i immunsystemet?

 Immunsystemet er ansvarlig for å beskytte menneskekroppen mot fremmedlegemer som kan føre til en infeksjon, slik som virus og bakterier. Det finnes forskjellige organer og systemer i kroppen, som er del av immunsystemet. Noen av de viktigste komponenter i immunsystemet, lymfe, hvite celler, milt, benmarg, og antistoffer.

 En av de viktigste komponentene i immunsystemet er lymfesystemet. Dette systemet består av små lymfeknuter som er plassert i legemet, i områder som nakke, brønn av armene og i magen. Når en infeksjon blir funnet i kroppen fanget i lymfeknutene, som kan føre til hevelse i lymfeknuter. Etter infeksjonen har blitt fanget, blir ødelagt ved hjelp av hvite blodlegemer.

 Hvite blodlegemer, som også er kjent som leukocytter, kan finnes i blodet i kroppen. Det finnes seks hovedtyper hvite blodceller, som for det meste er laget i benmargen. Hver type hvite blodlegemer er ansvarlig for bekjempelse av visse infeksjoner. Nivået på de hvite blodlegemer i blodet øker ofte hvis en infeksjon er til stede.

 En av de viktigste komponenter i immunsystemet er milten. Milten er plassert i buken bak brystkassen. Det er ansvarlig for filtrering av blod, og til å lagre hvite blodlegemer. Milten hjelper også kjempe bakterielle infeksjoner i kroppen. Hvis milten er skadet, kan en person gjøre det vanskeligere for hans eller hennes kropp € ™ s å se bekjempe infeksjoner.

 Antistoffer er proteiner som er laget av hvite blodlegemer til å finne infeksjoner i kroppen. Etter infeksjon blir funnet, festes antistoffet til artikkelen som en del av en gruppe, for å hindre dem i kroppen. Det finnes fem klasser av antistoffer, og hver klasse har sin egen funksjon i immunsystemet.

 Benmarg, som er funnet i skjelettet, er en av de viktigste komponenter i immunsystemet. Det finnes to typer av benmargen i rødt og gult. Red bein marrowâ € ~ s oppgave er å skape nye hvite blodlegemer til å bekjempe infeksjoner ved å skape en daglig basis. Gule benmarg lagrer hovedsakelig fettceller, men det kan også bli omdannet til rød benmarg, om nødvendig.

  •  Milten bidrar til å bekjempe bakterielle infeksjoner i kroppen og lagrer hvite blodlegemer.
  •  Et diagram som forskjellig typer hvite blodceller.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha