Hva er konsekvensene av en bartender serverer en mindreårig?

 Det er ulovlig for alle å levere alkohol til mindreårige. Servitører og bar staff er pålagt ved lov å verifisere en juridisk identitetskort utstedt av myndighetene for å verifisere alder før servering kunder. Når ansatte har rimelig grunn til å tro at noen kjøper alkohol til en mindreårig, gir Brennevin Licence loven dem rett og ansvar til å nekte å selge til denne kunden. Serverer alkohol til mindreårige kan føre til store bøter, fengsel og strenge straffer for et selskap straffer.

 Bøter

 Under Brennevin Licence loven, kan noen dømt for å gi alkohol til en mindreårig bli bøtelagt opp til $ 200.000. Integrerte lisensiert virksomheter, for eksempel restauranter og barer, kan bli dømt til en maksimal bot på $ 500.000 for servering av alkohol til mindreårige i sine virksomheter.

 Prison

 Det er en forbrytelse å bidra til lovovertredelse av en mindreårig. I tillegg til bøter, den enkelte alkohol service, eierne av etableringen og andre personer som er direkte involvert i den delen av den mindreårige vender opp til 18 måneder i fengsel.

 Skjenkebevilling Tilbakekall

 Det er en forbrytelse å bevisst selge eller servere eller gi alkohol til en mindreårig på forutsetningen om en lisensiert etablering. En bar eller restaurant skjenkebevilling kan inndras etter tre dom for servering av alkohol til mindreårige eller personer som allerede er altfor full. Dette er definert som å ha en alkoholpromille på 0,14 prosent i 90 minutter etter å ha blitt servert.

 jobb tap

 Selv om en doe bartendere ikke er bøtelagt eller dømt til fengsel, vil de miste jobbene sine. Bartendere som ikke regelmessig sjekk for identifikasjon, eller de som bevisst serverer mindreårige, er et ansvar for selskaper. Når en bartender utløses på grunn av mindre service, eller om han har en forbrytelse på sin rekord for serverer mindreårige, for å finne en annen bartender jobb vil være vanskelig, om ikke umulig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha