Hva er kontroll Clearing?

 Sjekk clearing er tiden når en betaling med sjekk, elektronisk eller på papir, blir behandlet av en bank. Avhengig av størrelsen av en finansiell institusjon, kan være den prosessen som sjekker ryddet variere. Til slutt, en betaling fra kontoen til en kunde til mottaker på den tiden en sjekk er ryddet.

 Før en sjekk kan fjernes med en finansiell institusjon, må imidlertid en kunde har en bankkonto. Midlene kommer fra den kontoen. Hvis mengden av penger bedt overstiger størrelsen på regningen, kan en sjekk bli returnert for manglende dekning og kunden kan bli belastet kasse avgiftene. Noen banker tilbyr trekking beskyttelse, som lar sjekker for å fjerne mulig, selv om midlene ikke er tilgjengelige. Trekking beskyttelse kommer vanligvis med grenser og avgifter knyttet til tjenesten.

 Bankene er avhengige av inntekter fra trekking avgifter for en betydelig del av overskuddet. Disse kostnadene utgjør hoveddelen av avgifter på innskuddskonto for store banker årlig. En Bank stoler mer tungt på gebyrinntekter og inntekter fra andre finansielle produkter som for eksempel boliglån, er under press. Kundene har de største problemene med sjekken lysning i månedene november, desember og januar. En høy andel av disse kostnadene vil bli vurdert i løpet av denne perioden fordi forbrukerne har en tendens til å bruke mer penger i løpet av ferien.

 I noen regioner, noe som gir en bank av tilnærming er nødvendig for sjekk clearing. For eksempel, en prosesskontrollmetode når de er, uavhengig av verdien av sjekken. En annen metode som er utbredt blant større banker behandle kontroll i en høy-til-lav måte. I denne prosessen, vil sjekken bli behandlet med den høyeste verdien før en av de mindre kontrollene.

 Hvis det er flere sjekker mottatt av en bank på samme dag, og den totale mengden av de kombinerte kontrollene overstiger tilgjengelige kundens bankkonto kvantitet, kan forårsake alvorlig skade på kontoen. En bank som Synkende sjekk clearing vil kun bli brukt til å behandle den største sjekken, fulgt av de mindre sjekker i synkende rekkefølge. Dette øker sannsynligheten for at en bankkonto drawn vil bli behandlet etter den første store sjekken, som vil resultere i flere trekking avgifter for én kunde regnskapsført som hver av de mindre sjekker.

 Kunder har tilgang til noen annen form for kontroll clearing med et debetkort. Et debetkort fungerer ligner på en sjekk, med unntak for transaksjoner blir vanligvis behandlet på tidspunktet for transaksjonen, som kan kutte ned på overtrekking avgifter. I en bankkonto transaksjonen vil midlene bli trukket når sjekken gjennom en bank, kunne de dagene være etter et kjøp er gjort er mottatt.

  •  Noen banker å behandle sjekker som de kommer inn.
  •  Sjekk clearing er den perioden hvor en sjekk behandles av en bank.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha