Hva er kravene for å få førerkort i USA?

 Hvis du vil ha en bil lovlig kjøre i USA, må du få en lisens. Kravene for å få et førerkort forskjeller mellom stater. Generelt er det forventet at en lisens i en tilstand der man er bosatt å skaffe. I de fleste stater, en person sertifikat som sier at han eller hun er lovlig fastsatt i USA.

 Hver stat har ansvar for å etablere og opprettholde en privat driver konsesjonskrav. For å få lisens må man ha en førerens € ™ s eksamen i staten der de gjelder. Vanligvis denne eksamen består av to deler, en skriftlig test og en praktisk prøve. Noen stater må også ta en lisens til sjåføren og bestå en statlig godkjent utdanning kurs førerens € ™ s.

 Den skriftlige delen av et førerkort eksamen består vanligvis av spørsmål om trafikkskilt og trafikkregler. Den skriftlige eksamen kan også applicantâ € ™ s test kjennskap til bilen sikkerhetsforskrifter. I noen stater, kan eksamen også spørre om de riktige måtene å ta for å håndtere et kjøretøy i en nødsituasjon.

 De fleste stater har til å studere førerkort søkere med førerens € ™ s anvisningen før skriftlig eksamen. Med denne informasjonen i hånden, passerer den skriftlige eksamen er bare et spørsmål om å forstå informasjon og memorere det. Det er lurt å bruke litt tid på å vurdere din stateâ € ™ s førerens € ™ s manuell, selv om du er sikker på at du allerede er godt kjent med de opplysninger i den. Du kan bli overrasket over å finne en rekke ukjente trafikkskilt eller regler i håndboken.

 Den praktiske delen av førerkort eksamen omfatter vise ferdigheter i håndteringen av en bil. Søkere kan bli pålagt å bevise at de er i stand til å ri, snu, opp igjen, og parkering bil trygt. De kan også bli bedt om å demonstrere kunnskap om auto-kontroller og hvordan de fungerer. For eksempel kan man spørre indikatorer eller hodelykt prøvelser kjøretøyet? € ™ s kontroll.

 For den praktiske delen av førerprøven, må en søker som regel være ledsaget av en lisensiert driver. Dersom søkeren er den praktiske delen av førerprøven, at personen må kjøre ham eller henne hjem. Dette er ikke et krav for den skriftlige delen av testen. En synstest er også en del av operatørens € ™ s lisensiering. I noen stater, kan en legeundersøkelse også være nødvendig.

  •  I USA, krav for å få lisens varierer fra staten.
  •  I USA, hell passerer en visjon screening er nødvendig for å få et førerkort.
  •  Spørsmål om trafikken vil bli behandlet på et førerkort eksamen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha