Hva er Labrador Wolf?

 Labrador ulven er en underart av grå ulv. Dens primære habitat er i Canada, og spesielt i de regionene i det nordlige Quebec og provinsen Newfoundland og Labrador. Dette underart av ulv er også kjent som Canis lupus labradorius. Den ble først oppdaget i 1930 av den kjente biologen og zoologen Edward Alphonso Goldman. Den mellomstore ulven regnes som en truet art.

 På grunn av det faktum at Labrador ulver svært vanskelig og ulendt terreng, og på grunn av sin reserverte natur, er hun en av de mer vanskelige underart av ulv observere og bli studert. De er mellomstore ulver, og vekten av en gjennomsnittlig voksen varierer hvor som helst fra 60 til 70 pounds. Labrador ulver bære mange av egenskapene til den grå ulven. For eksempel har de lange, buskete haler, erigert spisse ører, og en grå farge for pelsen, selv om Labrador wolfâ € ™ s pels er ofte hvit eller svært lys grå i stedet for mørk, spraglete grå.

 Akkurat som alle ulvene, er Labrador ulven en pakke dyr, noe som betyr at den lever og jakter med en gruppe andre ulver. Wolves er rovdyr, og Labrador ulven jakter på andre dyr som vanligvis finnes i regionen der den lever. Det er kjent for elg, white-tailed hjort, villrein og jakt bever. På visse tider av året når byttet er knappe, har Labrador ulven også vært kjent for å spise fisk og gnagere.

 Godt tilpasset det tøffe miljøet, tykk indre laget av strøk av Labrador ulven holder den varm selv på de kaldeste dagene. Den tøffe ytre laget avviser vann, is og snø. De store, kraftige poter har stritt hår under, så ulvene dyktig manøvrere gjennom steinete, ujevnt terreng mens du holder sitt grep selv med tung is og snø.

 Wolves er av slekten Canis, og dens nære søskenbarn til hundene at mange mennesker holder dem som kjæledyr. Selv om de kan se ut som hunder, er ulver ikke tamme dyr og absolutt ikke gjøre gode kjæledyr. Akkurat som alle ulvene, er ulven Labrador antatt å ha utviklet seg fra en slags forhistorisk hund kalles en miacid. De miacider er tenkt av mange å ha sin opprinnelse i Asia eller kanskje Sør-Amerika, og deres etterkommere migrert og fant veien til områdene nord.

 Det er nesten 50 underarter av ulv kjent over hele verden. Ulike typer ulver anses utdødd eller truet av utryddelse. Utryddelse eller Forurensnings ulver er på grunn av ulike grunner, inkludert miljøfaktorer, jakt og habitatødeleggelse. Labrador ulv er på listen over truede arter og regnes i fare for å bli utryddet.

  •  Labrador ulv jakter på lokale dyr som elg.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha