Hva er Lactobacillus casei?

 Lactobacillus casei eller L. casei, er det en form for sunne bakterier som er klassifisert som en probiotisk. Som mange probiotika, den vokser naturlig i menneskekroppen, men også i en rekke av fermenterte melkeprodukter og enkelte næringsmidler og drikkevarer. L. casei ikke trenger oksygen, men visse næringsstoffer og mineraler som er nødvendig for å vokse. Det er fremmet for både fordelene menneskets fordøyelsessystemet og immunsystemet. Selv om det meste okkupert av forbruket av yoghurt, er også i kosttilskudd som stort antall mikrobe kolonier buer.

 Probiotika, klassifiseringen av mikroorganismer som tilhører Lactobacillus casei, er vanligvis bakteriestammer. De finnes i melk, yoghurt, miso, tempeh, soyaprodukter og visse visse drinker. De fleste får ros for positive effekter på kroppen, spesielt i fordøyelsessystemet. Enkelte probiotika, som for eksempel L. casei, også bidra til absorpsjon av næringsstoffer. Bare begrensede studier har imidlertid håndhevelse av disse krav innenfor det vitenskapelige miljøet.

 Som mange probiotika, Lactobacillus casei anaerobe, noe som betyr at det ikke krever oksygen. Under et mikroskop, vises individuelle organismer stav-formet. Næringsstoffer og mineraler som riboflavin, niacin, folsyre, kalsiumpantotenat som kreves for vekst av L. casei oppstår. Flere stammer av Lactobacillus casei eksistens varierer med vekstbetingelser.

 Disse probiotiske vokser naturlig i den menneskelige munn og tarmene, men også i forskjellige matvarer. Mange merker av yoghurt inneholder Lactobacillus casei, som melk, fermenterte oster og naturlig gjæret pickles. Eddik brined pickles imidlertid opprette et surt miljø som dreper den. Noen yoghurt merker dette og andre probiotiske stammer faktisk nummerere emballasjen og i sine markedsføringsmateriell, selv om mange merker bare ta hensyn til eksistensen av ikke navngitte aktive kulturer.

 Foruten naturlig forekommende Lactobacillus casei i matvarer og i menneskekroppen som også selger probiotiske supplement form. Kapsler og tyggetabletter er tilgjengelig i dagligvarebutikker, helsekostbutikker, apotek og drugstores. Hver kapsel er sannsynlig å inneholde milliarder av mikrober, selv om eksakte tall vil variere etter merke.

 På grunn av den motstand mot magesyre og galle, kan Lactobacillus casei lett passe inn i mage-tarmkanalen. Hennes opphold i fordøyelsessystemet har en tendens til å være ganske midlertidig. Mange typer av bakterier forblir i menneskers og dyrs fordøyelsessystem ubestemt tid, selv om L. casei generelt bare fortsatt til ti dager. Visse stammene oppfattet som bidrar til å kontrollere diaré. Fordi mange stammer fremme en anti-inflammatorisk effekt, anses Lactobacillus casei gunstig støtte av lyset fra begge irritabel tarmsyndrom og irritabel tarmsykdom.

  •  På grunn av sin motstand mot mage-syre og galle, er Lactobacillus casei i stand til å gi den gastrointestinale kanal med letthet ved, og dens oppholdstid i mage-tarmkanalen har en tendens til å være ganske midlertidig.
  •  Lactobacillus casei anses lovende hjelp lindring av irritabel tarm syndrom.
  •  Lactobacillus casei er ofte tatt i yoghurt.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha