Hva er Lamb Borst?

 Lam bryst er et kutt av lam fra magen av dyret som inneholder ribbeina og en del av brystplaten. Denne delen av lam er relativt billig fordi regnes av noen som en fattier kutt enn tradisjonell lammestek eller ribbe. Når godt tilberedt, mister et lam bryst en del av sitt fettinnhold, men beholder det meste av kjøtt, selv om dette kuttet er godt kjent for å ha mindre kjøtt enn andre. Det kan legge rik smak til supper eller stuinger og braised kan også bli grillet, stekt eller bakken. Noen mennesker bruker til å lage lam bacon lam bryst.

 Lammet brisket ligger under nakke og skulder av dyret, men over skaftet av etappe av lam. Dette området vil bevege seg mindre enn skulderen på akselen, som gir til å ha et høyere fettinnhold enn de andre kutt. Det brusk og ben i dette området av dyret fra frontsiden av ribbene og brystplate, men også noen kjøtt. Noen mennesker liker å spise fett kjøtt fordi det gir smak og saftighet, men andre liker slankere og mer omfattende deler av dyret.

 En av de viktigste trekker til å kjøpe lam bryst er prisen, siden det vanligvis er mye billigere enn andre kutt. Dette skyldes høyere fettinnhold, og de problemene som noen mennesker til å forberede og lage. Ulike kulturer gjennom historien har spist i løpet av lam bryst fordi det fungerer godt i mange retter, for eksempel supper og stuinger, hvor mye av fettet løses ved en lang steketid. Det finnes mange oppskrifter lam bryst i Midtøsten, indisk, og australske retter.

 Forberede og tilberede lam bryst er ikke så vanskelig hvis nok oppmerksomhet til prosessen. Denne stykke kjøtt må være avskåret fra fett før det er marinert og enten grillet eller stekt i ovnen. Den kan også plasseres i væsken og kokt i lang tid for fett og bindevev, slik at benene i kjøttet og skallet smelte. Den viktigste delen av matlaging lam bryst, uansett hvilken stil, den lange steketiden med en relativt lav varme. Eller grill, i en gryte eller i ovnen, sikrer denne metoden at kjøttet er mørt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha