Hva er ledelse Due Diligence?

 I næringslivet, refererer due diligence til studiet av alle områder av en organisasjon før du godtar en stor transaksjon eller fusjon. Ledelse due diligence, noen ganger lederevaluering, refererer spesifikt til vurderingen av ledergruppen eller lag som vil bli involvert. Det er viktig å sikre at ledere en lovende banerekord på suksess, ikke bare eie, men vil også passe godt sammen med andre medlemmer av den nye ledelsen å kunne lede endring organisasjonen.

 Gjennomføringen av forvaltningen av due diligence er spesielt relevant når to eller flere organisasjoner i punkt å integrere på en eller annen måte. Denne integreringen kan være i form av en fusjon, oppkjøp, eller rett og slett mer intensivt samarbeid i området for å administrere en forsyningskjede. Uansett hva de konkrete omstendigheter, må den først bli fastslått om ledere og kan blande sine prosedyrer med hell.

 Nye strategiske mål ofte et fokus på ledelse due diligence. Mens en manager svært lykkes i en tidligere utøvende rolle, innebærer en stor endring i målene i en organisasjon hans eller hennes evner ikke lenger er like relevant for en utøvende funksjon og ville tjene organisasjonen bedre i en ny posisjon. I mange tilfeller, fusjoner trenger et stort antall endringer i forhold til forvaltning av titler og jobb roller, og kan også innebære håndtering av nedbemanning.

 Dessuten, ikke bare ferdigheter og metoder for visse ledere som er vurdert i denne vurderingen. Hele den nåværende ledelseskultur og metodikk i en organisasjon er analysert. Flere organisasjoner, viktig juridiske, menneskelige ressurser, produksjon, markedsføring og regulerer formuesforvaltning veldig klar. I en fusjon, er det viktig å forstå hvordan ledelsen fungerer i alle avdelinger i begge organisasjonene for å avgjøre om - og hvordan - kunne integrere de to.

 Forvaltning av omsorg kan være en delikat oppgave. Organisasjoner, eller folk i dem, er ofte resistente mot eller mistenkelig i endring, og dette er kanskje spesielt sant når det er endringer knyttet til organisatorisk lederskap. Folk blir vant til en bestemt måte å gjøre ting på og utvikle lojalitet til enkelte ledere. Det er viktig til verdien av fremstillingen av en gitt endring mot forstyrrelse eller dårlig følelse som kan føre veier. Målet for forvaltningen av omsorg er å vurdere muligheten for å harmonisere forvaltningen og finne måter å koble tidligere separate organisasjoner under en ny helhetlig ledelsesstruktur.

  •  Due diligence refererer til studiet av alle områder av en organisasjon før du godtar en stor transaksjon eller fusjon.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha