Hva er Linea Semilunaris?

 Linea semilunaris er et anatomisk trekk av rectus abdominis, de store overfladisk muskel i magen. En paret funksjon som finnes på begge sider av muskelen, indikerer dette nesten vertikal linje den laterale eller utenfor grensen av rectus abdominis, hvor den møter den ytre og indre skrå muskler på begge sider. Det oppstår fra brusk bli den niende rib til sternum eller brystbenet og fortsette å kjønnshår tuberkel, et kjennetegn på skambenet i bekkenet. LINEA semilunaris fått navnet sitt fra det faktum at linje kurvene litt rundt hvert segment av rectus abdominis, som deler av muskelen som gir det kallenavnet på "six-pack" muskel.

 Strekker seg fra forsiden av den nedre brystkassen til de nedre bekkenet, spenner rectus abdominis hele magen fra topp til bunn, men ikke i sideretningen. Denne muskelen opptar litt mer enn halvparten av bredden av skroget, som de skrå sidene av buken. Det skylder sin karakteristiske form gjennom ulike linjene som grenser eller krysser muskel magen.

 Linea alba går gjennom midten av muskelen, delt i to langsgående seksjoner. Linea semilunaris løper langs hver side av muskelen, skiller fra den skrå. Tre tendinous inskripsjoner, eller lengder av senelignende fibre, krysse muskel sidelengs, for å bli delt inn i fire seksjoner på motsatte sider fra topp til bunn. Når de blir utsatt, muskel faktisk ligner en "åtte-pack. "

 Ved den ytre kant av rectus abdominis er linea semilunaris skilles fra de røde lignende fibre av muskelen buken av sin hvite farge. Dette er på grunn av sammensetningen ikke tidligere aponeurosis muskelfibre, men fibre. En digital utvidelse består av det samme fibrøse, kollagenbasert vevet som utgjør leddbånd og sener, men i stedet for som et bånd eller tau er dannet, er det mer som et bredt, flatt ark av vev. Hvert lag av musklene i magen er innelukket og derfor av de andre muskler adskilt med en mantel av dette vev, og er skjæringspunktet av de aponeuroses av abdominis rectus, skrå indre og ytre skrå at linea formene semilunaris.

 Det ytre og indre skrå danne en overfladisk og dyp muskel lag, henholdsvis, som finnes på begge sider av rectus abdominis. Hvor den overfladiske overflaten av den innvendige skrå muskler for å være i samsvar med den dype undergrunnen av den ytre skrå muskler er en blanding av det innkapslende aponeuroses begge muskler. Den mediale eller innenbords av disse aponeuroses kombinerer også den sideveis eller ytterkanten av aponeurosis av rectus abdominis, noe som resulterer i en linje av fibrøst vev med muskelfibrene hver side - dette er linea semilunaris.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha