Hva er Loan Tilgivelse?

 Lån tilgivelse er et program der studielån er nedskrevet i sin helhet eller delvis, så lenge søkeren oppfyller visse krav. I land hvor elevene må finansiere sin utdanning med studielån, lån tilgivelse programmer utviklet for å hjelpe college mer tilgjengelig for folk som er villige til å gjøre litt ekstra arbeid. Lån tilgivelse er tilgjengelig gjennom høyskoler, offentlige etater og ideelle organisasjoner og økonomisk støtte kontorer ofte ha informasjon om tilgjengelige lån tilgivelse programmer.

 Disse programmene er ikke egnet for folk som ikke kan betale sine lån. Folk som sliter med nedbetaling kan bli oppmuntret til å ta en motgang utsettelse, sine betalinger er suspendert søken etter et par måneder. Tvert imot, for å låne tilgivelse programmer belønne folk som er villige til å gjennomføre nær, hæren frivillig, delta i en rekke statlige jobber, eller jobber som lærere, leger eller advokater i mot katastrofeområder.

 I en typisk lån tilgivelse avtalen er lånene er utdannet delvis slettet for hvert år av arbeidet i programmet. I noen tilfeller folk får stipend som de kan bruke til å betale ned lånene sine, og i andre tilfeller, sponsorbyrået bare betale ned lån direkte. Mengden av lånet tilgitt varierer avhengig av programmet. Noen tilgi en viss prosentandel av lån per år, mens andre et kontantbeløp, og beløpet kan skaleres avhengig av antall opptjeningsår har vært benyttet i.

 For å bli akseptert i et lån tilgivelse program, må en person vanligvis være villig til omplassering til viljen av programmet og mulig å arbeide i en sektor som ikke er veldig lønnsomt. Tanken er at lån tilgivelse programmer oppmuntre folk til å jobbe i lavinntekts samfunn, fordi deres lån tilgivelse gjør jobben rimelig fordi de ikke trenger å betale lån mens du arbeider. Derfor lokalsamfunn dra nytte av kompetansen til nyutdannede og nyutdannede sine karrierer, og samtidig redusere sine samlede gjeld.

 Noen mennesker er aktivt interessert i å jobbe for ideelle organisasjoner, offentlige etater, og lavinntekts lokalsamfunn rundt om i verden, noe som gjør lån tilgivelse en flott plass for dem. Andre er villig til å gjøre et par år med ulønnsom arbeid i bytte for betaling av lånet tilgivelse før på jakt etter arbeid i en mer ønskelig sektor. De fleste programmer er svært konkurransedyktige, fordi ideen om lån tilgivelse er svært attraktive, så det lønner seg å grundig undersøke programmer og bruke dem til flere slike programmer for å øke sjansene for å få.

  •  Frivilligheten kan være et alternativ for nyutdannede på jakt etter lån tilgivelse.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha