Hva er London Gun?

 Verdens største pistol noensinne er bygget med minst en faktor på 3, er det Vergeltungswaffe 3, også kjent som London Gun. Minst to av disse våpen ble bygget av Nazi-Tyskland og i bunkere i kritt klippene i Mimoyecques, Frankrike. Det er en vanlig misforståelse at våpnene ble aldri bygget; de var, selv om hele komplekset, som opprinnelig ble utviklet for å holde fem våpen, aldri ble fullført på grunn av alliert bombing.

 V-3 rifler, med kodenavnet Hochdruckpumpe, "Høyt trykk pumpe", eller Tausendfüßler, som betyr "tusenbein", bruker en rekke T-skjøter fylt med avgifter tidsbestemt til å eksplodere like skallet ble passerer langs hvert segment av 460 ft. fat. Dette gjorde munningshastigheter på mer enn 4920 m. / S for en £ 308,6. skall, noe som gir et utvalg av mer enn 102,5 miles. V-3 fettsyrer bygget til en fast vinkel på 30 ° i rock, var ment å treffe London, derav deres alternative navn. Fra og med 2007 er det London Gun langt det største våpenet ennå bygget.

 Byggingen av London Gun startet i september 1943 av tvangsarbeidere. Hitler beordret våpen bygget som et terrorvåpen for å forbedre de V-1 og V-2 raketter, overprøve de tyske soldatene, som fryktet den valgte plasseringen var for sårbar for bombardement. Kritt klippen som var London Gun 98 ft. høy, og er beskyttet av en 16 fot. tykk betong kuppel. Betongen var så tykk at selv de £ 11,905 Tallboy Penetrator bomber brukt av de allierte viste seg ubrukelig til å begynne med.

 Høyden på starten av byggingen av London Gun nesten umiddelbart av den franske motstandsbevegelsen, de allierte bombet i november 1943, bare to måneder etter at byggingen startet. Den 6. juli 1944 tre Tall Boys, rent tilfeldig, ble det brukt ned til aksene inneholde geværløp, oppnåelse av den nedre delen av det komplekse og drap på flere titalls arbeidere. Arbeidet stopper put til London Gun på dette punktet, men ikke på høyden av sin suksess, de allierte fortsatte angrepet på bunker med radiostyrte fly kamikaze eskortert av kontrolleren fly. Dessverre er denne strategien endte opp med å være dødelig, og noen allierte piloter, inkludert broren til en fremtidig president, Joseph P. Kennedy, Jr., ble drept i angrep på Kårstø.

 Andre svært store våpen under jernbane våpen Schwerer Gustav og Dora, bygget av Krupp selskapet, som en gang stilte de største artilleriskyts var i krig med en hær. Veiing 2,963,012.8 lbs. De kunne få en £ 15 432 skall i ferd med å avfyre ​​en avstand på 23 miles, og spilte en aktiv rolle under andre verdenskrig. Den største pistol noensinne planlagt for byggingen var "Babylon" super kanon, bestilt av Saddam Hussein, som er ca 500 m. Lang, med en boring på mer enn 3 m., Kan tillate et prosjektil i bane og dermed evne til å berøre hvor som helst på kloden. Planer om å bygge dette våpenet falt fra hverandre når designeren ble myrdet.

  •  Adolf Hitler beordret opprettelsen av London Gun.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha