Hva er Lug Soles?

 Lug såler er å finne en slags yttersåle for heavy-duty verktøy og fottøy som fjellsko eller støvler arbeid. De er tykke og utformet med dype fordypninger for å forbedre stabiliteten og trekkraft. Mønsteret av disse soles serier omfatter V-formet, og diamantformede hakkene. De er oftest funnet på støvler, inkludert fiske, jakt, logging, fotturer og arbeid støvler.

 De fleste av labb såler er laget av gummi, kan noen PVC skal injiseres, og de vanligvis er litt bredere enn omkretsen av skoen. Selv om de gir bedre veigrep og stabilitet, og kan være ideelt for jakt, fiske, eller arbeid sko, kan det være vanskelig å finne den rette kombinasjonen av flere funksjoner. Som blir sagt, slepe såler er ofte blant de beste typer yttersåle for bruk sko eller støvler.

 Selv om denne typen støvler med såler kan føle tunge såler andre arter som loggersåle, føler ofte tyngre. En ulempe ved begge typer er den eneste tendens til å samle seg smuss i de dype hakk. De kan være rotete og vanskelig å rengjøre, men dette er en liten pris å betale for ekstra veigrep og stabilitet. Dersom arbeidssituasjonen rettferdiggjør oljebestandig yttersåle, kan du jobbe støvler med lug såler, samt andre typer, som tilbyr denne tjenesten.

 Flere produsenter, inkludert Chippewa, Red Wing, og Rocky tilby verktøyet støvler med slepe såler og diverse andre yttersåle. Den beste måten å finne en båt med de riktige funksjonene for dine behov er å prøve dem. Comfort er nummer en faktor for bestemmelsen av en passende arbeids støvel.

 Før du begynner å handle for sko verktøyet, bestemme de funksjonene du trenger for å ha båten din, inkludert vanntetting, isolasjon, og sikkerhetsfunksjoner som stål tå og slip-motstand. Det finnes ulike modeller for mange produsenter som tilbyr ulike funksjoner og priser. Mest mulig verdi for å komme ut av skoen, må du sjekke sømmer og innersåle i tillegg til komfort og funksjoner.

  •  Lug såler forbedre stabiliteten i arbeid støvler.
  •  Loggere slitasje slepe-såle støvler.
  •  Lug såler er på tunge fotturer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha