Hva er malt brennevin?

 Malt brennevin har flere definisjoner. Den kan brukes til å øl som høyere prosentandel av alkohol enn en tilstand regulering skal beskrives gjør for øl, eller det kan referere til øl som sukker, mais eller andre stoffer som tilsettes for å øke det totale alkoholinnhold. Noen mennesker bruker begrepet nedsettende til å bety en dårligere øl, fordi det er ofte solgt i mye større beholdere enn tradisjonelle øl.

 Fra et juridisk perspektiv, noen steder må øl inneholder bare en viss prosentandel av alkohol. Offisielt kalt øl, alkohol er vanligvis rundt 5%. Noe kan være større enn denne grensen kalles ale, lager eller malt brennevin. Slike drikker kan ha like høy eller høyere enn 12% total alkohol.

 Men minst 12% alkohol er antall bryggere som nå produserer "øl" med på vei oppover. Små bryggerier på vestkysten av USA, særlig egnet til å ha en rekke brygger med minst 12% alkoholinnhold. Så, på vestkysten, kan det ikke være noen forskjell, og øl med høyere alkohol kan ikke identifiseres med dette navnet.

 Øl som har økt ved å legge ekstra alkoholinnhold av sukker eller mais er vanligvis relativt søt. Malt sprit mangler den bitre smaken finnes i noen øl, fordi det er søtet og fordi den bruker bare en liten mengde av humle i forhold til andre øl.

 Tidlig merker oppsto i 1950 i USA, og er Country Club og Colt 45 Malt brennevin blir ofte solgt i en mye større flaske eller container enn tradisjonelle øl, og det er vanligvis billigere. Det blir ofte solgt i 40 ounce flasker; Tradisjonelt er de fleste øl selges i 12 ounce flasker eller bokser. En slanguttrykk for drinken er "førtiårene," på grunn av sin størrelse flasken.

 Pabst eier nå Country Club og fortsatt produserer øl under samme navn, men det er ikke et populært merke. Dagens mest populære merkene inkluderer Hurricane, Steel Reserve og Panther. Mange føler malt brennevin tilsvarer noen dårlig gjort viner som loven ville ha drukket fra flasken og er ofte brukt av de som ønsker å bli raskt beruset.

  •  Små bryggerier på vestkysten av USA, særlig egnet til å ha en rekke brygger med minst 12% alkoholinnhold.
  •  Malt brennevin kan øl som høyere alkoholinnhold enn det som kan beskrives en statlig regulering for øl.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha