Hva er Marshmallow Root?

 Et naturlegemiddel som brukes for ulike plager, er marshmallow root grunnlag av marshmallow planten. Resept root kan brukes til alt fra sprukken hud til kulden. Marshmallow root kan også brukes som et kosmetisk ingrediens.

 Bruken av marshmallow rot i medisin variere mye. Løsningen brukes til gastritt, Crohns sykdom, astma, fordøyelsesbesvær, diaré og gastro-øsofageal refluks. Sår, hoste, eksem, sår hals, unormal celleprøver, psoriasis, ulcerøs kolitt, og forkjølelse også behandles med urten. Mindre eksterne problemer som chapped hud og mindre kutt eller sår kan også bli løst ved bruk av marshmallow root.

 Marshmallow rot, også kjent som Althea officinalis, får sin bløtgjørende egenskaper av tilstedeværelsen av mucilate. En glatt stoff som ikke løses i vann, gjør mucilate nesten en tredjedel av sammensetningen av roten, og sikrer at marshmallow kan bli glatte. Dette materialet gir samme effekt på irritert hud, mage og andre deler av kroppen som blir brukt marshmallow, noe som gjør det til et populært slimløsende i tilfeller av kikhoste og bronkitt.

 Selv om begrenset, kan bidra til å bekjempe de underliggende infeksjoner. Effektiviteten av immunsystemet er en potensiell anvendelse for marshmallow. Planten kan brukes som en kompress for forstuinger, blåmerker, brannsår, muskelsmerter og generell betennelse. Vekttap kan stimuleres ved bruk av marshmallow rot også, siden det gjør magen føler seg full.

 For å kunne bruke marshmallow rot, for å bruke en og en kvart ts av stoffet daglig til det berørte området. En lignende dose i kapsel eller tablettform er også generelt anbefalt, i tillegg til et skjær med 1-3 teskjeer tatt hver dag om nødvendig. Hvis fungert som en te, anbefales til fem porsjoner på én dag tid.

 Giftfri, er roten generelt ansett som trygt for bruk. Som med alle urte supplement, men marshmallow bør brukes under medisinsk tilsyn. Sukker kan være farlig for personer med diabetes. Den mucilagin finnes i roten kan også ha potensial til narkotika for å redusere resept også.

 Fuktige myrområder er en del av habitat av marshmallow planten. Som planten vokser i USA i dag, var det opprinnelig hører hjemme i Europa, særlig i Danmark og England. Både bladene og røttene blir brukt til medisinske formål, idet den sistnevnte brukes oftere enn den første.

  •  Marshmallow root kan brukes til å behandle blåmerker.
  •  Marshmallow root kan brukes til å berolige magesmerter.
  •  Marshmallow root kan brukes til å behandle gastritt og fordøyelsesbesvær.
  •  Marshmallow root kan være nyttig for noen typer hoste.
  •  Marshmallow root kan brukes til å behandle eksem.
  •  Marshmallow rot brukes av noen mennesker til å behandle unormale flekker.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha