Hva er medisinsk bruk av Veronica officin?

 Når regnes et universalmiddel for all sykdom, felles Speedwell eller Veronica officinalis, har ikke klart å demonstrere sin effekt og har mistet sin respektert plass i moderne urte farmakopé. Veronica officinalis, en gang brukt til å behandle tilstander så forskjellige som gikt, leddgikt, kløe, mellomørebetennelse, tap av matlyst, huden sår og sykdommer i nyrer, lever, milt, mage og lunger nå henvist til sporadisk bruk som behandling for hoste og hudirritasjon når andre urter er ikke tilgjengelige. Til tross for dette, den patenterte formelen for Ricola® hostedråper innbefatter imidlertid fremdeles en del av den urt. Det er noe som tyder på at på grunn av den høye konsentrasjonen av snerpende tanniner i anlegget, Veronica officin kan være nyttig som en behandling for mindre blødninger eller diaré, men siden 2011 er det ingen avgjørende vitenskapelig bevis som støtter denne påstanden . Når vokst, er dette anlegget for det meste verdsatt for sin rolle i europeisk medisinsk historie og folkemedisinen, og for sin subtile skjønnhet som prydplante.

 Moderne naturmedisinere nå tilskrive Veronica officin mange av de samme medisinske egenskaper som de av Plantago major og Smalkjempe. Disse urtene er vanligvis brukt til å stoppe blødning, lindre mindre hudirritasjon og veilede andre våren avgifte tonic urt i decoctions eller ekstrakter av blod. Mens en rensende skjær for bruk i behandling av svak fordøyelse, slimaktig hoste eller kronisk eksem kan gjøres gjennom en syrlig hvitvin og så mange blandede Speedwell blader, mange velger å legge noen friske blader sitt daglige salat i stedet. Når den brukes på denne måten Heath Speed ​​ingen kjente bivirkninger, bortsett fra sjeldne råvarer gastrointestinale symptomer.

 En rekke produkter er markedet som tar Heath Speed ​​oppgitt som sitt primære ingrediensen. Beregnet for bruk i reparasjon av skader på mageslimhinnen, som i 2011 er det ingen vitenskapelige bevis for at anlegget er nyttig for denne tilstanden. Kliniske rapporter om bruken av urten for denne bruken er ikke overbevisende.

 Hører hjemme i Europa og Vest-Asia, er Veronica officin innfødt til samme familie som andre avling Plantago ugress. Naturalisert i Nord-Amerika, disse artene er nå utbredt, blomstring i områder med fuktig jord av dårlig kvalitet. Selv de små lilla blomster av Veronica officinalis er ikke spesielt prangende, snikende planten er hardfør, krever lite stell og kan trives i områder hvor andre prydplanter ikke.

  •  Speedwell mannlige kan brukes til å behandle hoste.
  •  Sporadisk gastrointestinale ubehag er den eneste kjente bivirkning av Heath Speedwell.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha