Hva er medisinsk bruk av Vitex negundo?

 Egenskaper av Vitex negundo som medisinplante inkluderer antihistamin, anti-oksidanter og anti-epileptiske applikasjoner. Den produserer også smertelindring lik aspirin og morfin i dyreforsøk. Dette anlegget har blitt brukt i århundrer i India og Filippinene, der Helsedepartementet sluttet seg til bruk som urtemedisin.

 Vitenskapelige studier undersøkte blader, røtter, frukt og blomster av anlegget, og funnet mulige medisinsk bruk i dyrestudier. De blader, røtter og frukt viste antihistamin fordeler kan slappe muskler bronkial og redusere symptomer på astma. Studiene fant også anti-inflammatorisk egenskaper som kan behandle leddgikt og revmatisme. Forskere oppdaget ekstrakter av dette anlegget ikke forårsaker mageskader hos rotter, selv når toksiske doser ble gitt.

 En annen studie testet krampe fordelene med Vitex negundo i forsøksdyr. Rotter ble dosert med bladekstrakt, for kjemikalier for å indusere anfall ble administrert. Disse eksperimentene fant Vitex negundo gi beskyttelse mot angrep lik krampe godkjent for bruk på mennesker. Forskerne konkluderte med at medisinsk bruk av anlegget før angrepene kan gi færre bivirkninger enn typiske narkotika.

 Bladene gi en kjølende effekt som lindrer smerte og hevelse. Saften av Vitex negundo later vanligvis fungerer som en behandling for forstuet ankler, leddgikt smerte, og skader. Ved høye doser i dyrestudier, som ligner på morfin analgesi ble oppnådd av forskere. Ved lave doser, gir anlegget lindring lik aspirin, men uten forvrengning av magen.

 Frukt fra Vitex negundo fungerer som et afrodisiakum i enkelte regioner. Det fremmer også for å regulere fruktbarhet og kanskje menstruasjonssyklus. Blomstene fungere som en snerpende og fordøyelsesapparatet, og bli forfremmet til hjertesykdom å behandle i enkelte områder.

 Filippinere brenne bladene på planten til mygg og houseflies frastøte. Olje fra bladene blir også brukt til å motvirke skadedyr i korn lagring. Tester viser at oljen vil også være et effektivt middel mot skadedyr på insekter som forårsaker skade på tobakksblader.

 Mer enn 200 typer av anlegget er sammensatt, med 14 ble funnet i India, der det regnes som en vanlig urtemedisin. Vitex negundo er også kjent som de fem blader kyske treet eller Monka € ™ s pepper. Det mest slående trekk handler om en klynge av femkantet blader som ligner en hånd. Denne planten vokser som en busk eller lite tre fra en enkelt stilk.

  •  Vitex negundo kan brukes til å frastøte houseflies.
  •  Frukt fra Vitex negundo kan bidra til å regulere menstruasjonssykluser.
  •  Vitenskapelige studier har antydet en mulig bruk av Vitex negundo å behandle symptomer på leddgikt.
  •  En studie på rotter viste at Vitex negundo gi beskyttelse mot angrep.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha