Hva Er Mediterranean Couscous?

 Couscous, som mange mener er et korn, er faktisk relatert til pasta og er et fast innslag i hele Middelhavet. Variasjoner florerer med middelhavs couscous; mens noen varianter er regional og avhenger av lokale råvarer, mange har mer å gjøre med innfall av kokken. I noen tilfeller, med de modifikasjoner strekker seg til fundamentet selv. Mange hjem kokker erstatning quinoa, en komplett, høy protein korn som kokker raskere og gir strømforsyning, i stedet for couscous selv.

 Kokker som stick med utprøvde og couscous må gjøre valg, skjønt. Den tradisjonelle nordafrikanske couscous, som andre arter, er laget med semulegryn. Denne typen brukes i stedet for tørket stekt, akkurat som de større ptitim og matfoul populært i Libanon, Palestina, Israel og andre Midtøsten.

 Middelhavet couscous kan spises varm som grunnlag for stuet fjærfe, geit eller biff. Det er ofte kombinert med olje, oliven, urter og andre ingredienser og kjølt som en salat å bli servert i stedet. Kokker vet hva de skal smake både couscous og quinoa tilbudet er subtil til poenget med nær usynlighet. De kan stille, men like myke stemmen ektefeller uttalt kamerater, de vet hvordan de skal være støttende uten å miste av syne personlige bidrag.

 Ved hjelp av en litt mindre vann vil være mer selvstendige korn som wonâ € ™ t slå til goo når en kokk legger olje eller grønnsaker for å få inn litt ekstra produserer fuktighet. Ptitim matfoul og er større enn den tradisjonelle Nord-afrikanske couscous og rundt, i stedet for en uregelmessig form. I motsetning til mindre, tørket couscous nødvendig at bare kokende vann tilsettes til ovnen i nesten umiddelbart tilberede disse større couscous variantene krever mer koketid, og resulterte i en mye tettere fundament.

 En måte å få smaken ante ved å legge varm kylling eller svinekjøtt kjøttkraft til couscous i stedet for rent vann. Persille er farten til urt for Mediterranean couscous, men mange kokker liker å kaste i timian, rosmarin eller andre urter også. Gitt at Middelhavet produserer deilig frukt året rundt, ita € ™ s ingen overraskelse at mange av dem, slik som epler, fersken og mango, hoppe i en varm couscous tallerken eller en salat med stor regularitet. Rosiner, fiken og andre solstekte godbiter er også vanlige venner.

 Løk og hvitløk, sjalottløk og ingefær, og grønnsaker som rå eller stekt paprika legge til farge og en annen dimensjon av smak til Middelhavet couscous. Enten det er en enkel etablering av et sterkt utformet kunstverk, er det få mennesker som dona € ™ t som de sammenflettede smaker og teksturer av en varm eller kald couscous parabolen. Billig å lage, og en fin måte å bruke et bredt utvalg av matrester, er couscous en hit hver gang.

  •  Cold couscous er ideell for salater.
  •  Quinoa kan brukes som en erstatning for couscous.
  •  Rosiner er ofte kombinert med couscous.
  •  Middel couscous inkluderer ofte sjalottløk.
  •  Hakket frukt som fersken, kan legge sødme til en couscous parabolen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha