Hva er Memory Protection?

 Memory beskyttelse er en strategi som gjør at mengden av tilgangsrettigheter gitt til driften av minnet funnet på en datamaskin harddisk. Hovedformålet med denne form for beskyttelse er potensialet for en slags brudd lagring at dataene ville være skadelig for minne, eller minimere noen av minnekapasiteten til harddisken. Vil nesten alle operativsystemer på markedet i dag har en rekke bestemmelser om beskyttelse av minne.

 En av de viktigste funksjonene til minnebeskyttelse er forebygging av et program for å gjøre bruk av minne at operativsystemet ikke er spesifikt gitt at søknaden. Dette hindrer applikasjoner fra jamming kontroll av en overdreven mengde minne og kan føre til skade på en negativ innflytelse på andre programmer som er i bruk, eller til og med etableringen av et tap av data som er lagret på harddisken. I mange operativsystemer som forvaltes av segmentere minnet som brukes av alle programmer som kjører, for å sikre at alle har nok til å fungere som den skal uten å forstyrre andre programmer som kjører.

 Selv om det er en separasjon av beskyttelse og sikkerhet innenfor et operativsystem, bruk av plantevernmidler minne støtter riktig funksjon av sikkerhetsprotokoller som ligger i systemet. Dette betyr at selv om sikkerhetsfunksjonene prøve å unngå en feil for å forårsake skade på data eller filer for å støtte operativsystemet, er beskyttelse av minnet for å unngå feil på tilgang til et større parti av hukommelsen og skape driftsmessige problemer som ville forsinke sikkerhetsinitiativ. Fra dette perspektivet, beskytte minnet fungerer som en verdifull ressurs som gjør det lettere å oppdage sikkerhet og behandle med skadelig programvare som kan prøve å legge filene i Systema € ™ s og starte med bruk av ressurser å gjennomføre oppdraget av de negative effektene på harddisken.

 Gjennom årene minnet beskyttelse blitt mer sofistikert. Dette er delvis på grunn av utviklingen innen teknologi som har gjort det mulig for harddisker med større kapasitet og behovet for å aktivere støtte for å utvikle flere minnesystemer. I samme periode har antall trusler også multiplisert, så det blir nødvendig for operativsystemer for strammere kontroller på hvordan det tilgjengelige minnet tildelt ha forskjellige bruksområder. Som harddisker fortsette å vokse i kapasitet, vil nyere operativsystemer være robust minnebeskyttelse som bidrar til å sørge for at minnet og integritet ikke blir vedlikeholdt, inneholdt selv i møte med nye trusler som prøver å finne forsvaret styre som beskyttelse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha