Hva er meningen med en kommersiell driver?

 Kommersielle drivere er drivere som har bestått flere tester for å kvalifisere til å kjøre kommersielle kjøretøyer. Inntil Commercial Motor Vehicle Safety Act ble innvilget i 1986, ble alle med et førerkort standarder lov til å kjøre bil. Dette betyr at ingen ekstra opplæring var nødvendig for å drive en skole buss, eller en atten hjuling, og loven ble utformet for å bedre trafikksikkerheten ved å fjerne farlige sjåfører fra veien.

 Test

 Den ekstra testing er nødvendig for å få en bedrift lisens kan oppsummeres i skriftlige prøver, ferdighetstester eller en kombinasjon av begge. Test kravene avhenge av denne typen kommersiell lisens postulatet potensielle drivere.

 Klassifikasjoner

 Det er tre kategorier av kommersiell førerkort; A, B og C. Disse typene tilsvare størrelsen klassifikasjoner og kjøretøyets vekt. Folk generelt søke klassifiseringen tilsvarer den type nyttekjøretøy de håper å jobbe.

 Påtegninger

 Med tre ulike klassifiseringer, er det også spesielle poster som er nødvendig for å utføre spesialiserte kommersielle kjøretøyer. Endringene krever ytterligere tester for å være bestått før en sjåfør er kvalifisert til å kjøre disse kjøretøyene som en skolebuss eller trailer frakte farlige materialer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha