Hva er Metabolsk vognen?

 En metabolsk cart er en elektronisk medisinsk utstyr for å måle kroppens € ™ s metabolisme ved hjelp av hvor mye varme som produseres når kroppen er i ro. Den metabolske cart bruker en prosess som kalles kalorimetri å få denne målingen. Resultatet kan hjelpe helsearbeidere fortelle mer om en persona € ™ s generelle helse.

 De ulike delene av apparatet, ved at en datamaskin, skjerm, og inkluderer puste rør, er vanligvis montert sammen på mobil presse cart, derav navnet, slik at det lett kan flyttes fra ett rom til annen behandling. Han bruker to faktorer for å beregne den endelige varmen. En er inkluderingen av oksygen til kroppen. Den andre er produksjon av karbondioksid. Disse to tallene vil være et resultat av metabolsk cart, som måles vanligvis som REE, eller tilby hvile energiforbruk.

 REE for en pasient kan variere ganske mye. Ulike instanser av måling kan variere med hensyn til den samme dag eller på forskjellige dager. Resultatene kan også endre seg i samsvar med en rekke forhold.

 Mellom individer, REE endringer med hensyn til den totale vekt av personligheten eller € ™ s høyde / vekt-forhold. Alder og kjønn kan også påvirke resultatene av denne testen. Videre vil kjemien i legemet som reaksjon på ulike medikamenter endre utfallet.

 Den metabolske kurven har mange programmer i det medisinske fellesskapet. Dette verktøyet kan brukes i en intensivavdeling eller legevakten for å tillate mer om den umiddelbare tilstanden til en pasient som ikke er i stand til å svare på enkle spørsmål for å distrahere. Den metabolske cart er ofte brukt i idrettsmedisin.

 Noen ganger leger vil sjekke med metabolsk handlevogn i lidelser som metabolsk acidose, som er resultatet av ekstrem kjøpekraft kan true den generelle helsen til kroppen. Leger kan også overvåke glukosenivåer i en større undersøkelse av blodet. Øvelse relaterte forhold påvirker også REE og RQ, respiratorisk kvotient eller, for å bruke at helsearbeidere som en vanlig indikator.

 Den medisinske samfunnet er også ser på den totale suksessen av piloten i å opprettholde presisjonen. Rapporter viser at resultatene av dette verktøyet kan være mer effektivt for personer i visse tilfeller. Som fedme eller alvorlige helsemessige forhold kan påvirke nøyaktigheten sats for å finne selve REE.

 Ved hjelp av en metabolsk handlevogn og se kroppen € ™ s metabolisme hjelper medisinsk personell umiddelbart forstå en medisinsk tilstand bedre. Mange vitaminmangel og andre sykdommer vil ha en dramatisk effekt på metabolismen. Foruten stoffskifteblodprøver, denne type instrument er en nyttig del av hva den moderne medisinske samfunnet tilbyr pasienter.

  •  Fedme og dårlig generell helse kan påvirke en persons hvile energiforbruk rate.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha