Hva er miconazolnitrat?

 Miconazolnitrat er en aktuell medisin brukes til å behandle soppinfeksjoner som fotsopp, ringorm, eller skrittsopp. Denne medisinen er vanligvis i form av en aktuell salve eller som en spray, og brukes til det berørte området av huden to ganger om dagen, eller som anvist av lege. Noen av de vanligste bivirkningene av miconazolnitrat inkluderer en midlertidig svie eller smerte på applikasjonsstedet. Denne medisinen kan skade latexhansker og andre gummi-baserte produkter, så forsiktighet bør tas når du velger hansker for å bruke medisiner. Hvis du har spørsmål eller kommentarer om miconazolnitrat eller omfanget av mulige bruksområder for denne medisinen bør diskuteres med en lege eller annet helsepersonell.

 Fotsopp er betegnelsen som brukes for å beskrive en soppinfeksjon som påvirker føttene og behandles vanligvis med miconazolnitrat beskrive. Symptomer på fotsopp kan flassing eller avskalling mellom tærne. De berørte områder av huden er vanligvis rød og kløende. Hvis infeksjonen sprer seg til tåneglene, kan neglene tykke og misfargede, og begynner å smuldre. Holde føttene rene, tørre og sunne kan ofte forhindre denne typen infeksjon.

 Ringorm er en hudinfeksjon forårsaket av en sopp som oppstå hvor som helst på kroppen. Røde, kløende, skjellende flekker å dukke opp på ett eller flere områder av kroppen i form av en ring. Hårløse flekker kan utvikle seg dersom ringorm påvirker håret eller skjegget. Som tilfellet er med alle soppinfeksjon ringorm er meget smittsom, så er det viktig at lesjoner ikke kommer i kontakt med andre. Miconazolnitrat er standard behandling for ringorm.

 Ligger Mold er forårsaket av den samme soppen som forårsaker utøver foten og ringorm og først og fremst påvirker menn, selv kvinner kan bli smittet i tillegg. Denne type soppinfeksjon kan overføres ved fysisk kontakt med lesjoner, eller ved å dele klær eller håndklær. Jock kløe vanligvis på innsiden av lårene og vanligvis ikke sprer seg til kjønnsorganene. Miconazolnitrat er den mest effektive behandlingen for skrittsopp.

 Andre soppinfeksjoner som kan behandles med miconazolnitrat omfatter kutan candidiasis og tinea versicolor. Tinea versicolor er en kronisk, langtids soppinfeksjon av hud er forårsaket av en bestemt type gjær som er normalt på den menneskelige hud, selv om det sjelden fører til problemer. Kutan candidiasis er en hudinfeksjon forårsaket av en gjær som kalles candida.

  •  Gå barbent på offentlige steder kan føre til fotsopp.
  •  Fotsopp kan behandles med mikonazol nitrat.
  •  Miconazolnitrat kan skade gummihansker, slik at helsepersonell må bruke ikke-latekshansker under påføring.
  •  Miconazolnitrat er standard behandling for ringorm.
  •  Micanazole nitrat kan komme i form av en spray, og bør brukes to ganger per dag.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha