Hva er midlertidige strukturer?

 Midlertidige strukturer er strukturer etablert for å møte et midlertidig behov, for en periode på timer, dager, uker og noen ganger måneder i stedet for år. Det finnes en rekke programmer for midlertidige konstruksjoner, alt fra camping til midlertidige boliger for flyktninger. Disse strukturene er i forskjellige former for ulike applikasjoner, og de er produsert av en rekke selskaper over hele verden.

 En typisk midlertidig struktur er utformet for å gi ly for mennesker, varer, utstyr, dyr, eller noe annet som må beskyttes. Disse strukturene kan midlertidig fylle et behov når det bygd en midlertidige konstruksjoner på gårder under høstingen for lagring av varer, eller de kan brukes til å permanent ly ly kan bygges. For eksempel vil folk som mister et hjem i en brann installere en trailer eller annen midlertidig struktur til å leve i mens huset er gjenoppbygd.

 Mange bedrifter gjør midlertidige modulære strukturer gjenbruk i tillegg til å være enkel å sette opp og ta ned sin. Modulære strukturer kan lett flyttes rundt i verden, noe som gjør dem populære blant bobiler, katastrofehjelp mannskaper, flyktningtiltak, og så videre. De kan vanligvis legges i mindre enn en dag for å gi umiddelbar ly, og noen kan være ganske billig i tillegg.

 Skoler bruker noen ganger midlertidige strukturer for å skape mer klasserommet plass som de har flere studenter enn vanlig eller hvis de utvide huset deres studentorganene. Produsenter bruker slike strukturer til Overstocked produkter, utstyr og annet errata huset når deres egne anlegg ikke er store nok eller under renovering. Midlertidige strukturer kan også brukes til kontorer, fabrikkgulv, og andre typer arbeidsplasser hvor det samme arbeidsstasjonen er fornyet eller under reparasjoner. De kan også brukes på byggeplasser for kontorer for bygningsarbeidere, og skape i andre steder som slagmarker og ørkenen til kommando som kan tas ned når det ikke lenger er nødvendig for å skape sin.

 Kostnaden for en midlertidig struktur varierer. Noen ting som kan påvirke kostnadene er hva strukturen er laget av, om det er egnet for VVS, elektro og annet utstyr, enten mobil eller ikke, hvor lett det er å sette opp, og formålet som den ble utformet. For eksempel kan en mobil operasjonsstuen være ganske dyrt på grunn av de spesielle egenskapene som trenger det, mens et enkelt telt kan være ganske billig sammenlignet.

  •  Katastrofehjelp mannskaper kan bygge midlertidige strukturer som en del av en opprydding nettstedet.
  •  Midlertidige strukturer brukes i samordning med andre katastrofehjelp.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha