Hva er Mindful Eating?

 Mindful spise er en praksis som er ment for å oppmuntre folk til å tenke på maten de spiser, og ta deg tid til å smake maten deres. Noen mennesker bruker mindful spise som et vekttap teknikk, men kan også brukes til å forbedre en helhetlig livsstil av mindfulness. Folk nærmer mindful spise fra et bredt spekter av vinkler, alt fra buddhismen til medlemskap i Slow Food International.

 Den grunnleggende ideen bak maten er klar over at mange anser mat som et ork i stedet for noe å glede seg, og de kile måltider i deres livsstil, heller enn å ta seg tid til å nyte det. Gjennom glede av mat, folk har en sjanse til å nyte mer fullstendig, og å tenke kritisk om hva de spiser, i stedet for å skape klippe i hva som er tilgjengelig. Mange tror at mat er helsebevisste og åndelige fordeler.

 Når folk spiser praksis bevisst, de konsentrere seg om hva de spiser, i stedet for å spise når de ser på TV, lese nyheter, kjøre eller utføre andre oppgaver. De tar seg tid til å fullt tygge og nyte hver bit, tenkte å tenke på kvaliteten på maten og om de teksturer, smaker og lukter de opplever.

 Et mål med mindful spise ofte er å spise mindre, fordi denne teknikken gjør det mulig for folk å reagere raskere til satiety signaler. Mange mennesker også prøve å spesifikt spise når sulten heller enn på tilfeldige tidspunkter i løpet av dagen, eller til faste måltid timer. Aware også spise en tendens til å fremme et sunnere kosthold, fordi å tenke på hva de spiser har en tendens til å være et ønske om mer sunn, naturlig kosthold stasjonen.

 En grunnleggende mindful spise mosjon holder å spise et eple. Fra og med første bitt, er deltakeren bedt om å tygge nøye med hans eller hennes øyne, og å tenke på opplevelsen. Reflektere over tekstur og smak av eple er oppmuntret, sammen med å tenke på minner Apple kunne bringe. Etter å tygge og reflektere et øyeblikk til å gjenta, konkurrent svalene, ta en pust, og deretter tar et bitt, prosessen.

 Bevisst spise absolutt oppfordrer folk til å spise saktere, som helseproblemer knyttet til fast food, for eksempel tarmgass kan redusere. Den søker også mengden av mat som forbrukes, som noen anser å redusere en positiv helsegevinst. For personer som deltar i åndelig praksis som fremmer mindfulness, er mindful eating også ment å hjelpe med meditasjon og bevisste valg utover spisebordet.

  •  Mindful spise ofte hjelper forsterke en livsstil med mindfulness.
  •  Mindful spise kan bidra til å fremme sunnere matvaner.
  •  For personer som deltar i åndelig praksis som fremmer mindfulness, er mindful eating ment å hjelpe med meditasjon.
  •  Bevisst spise oppfordrer folk til å tenke på smak, konsistens og lukt av mat mens du spiser.
  •  Bevisst spising betyr å spise sunn mat som epler, og nyte maten i fortært.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha