Hva er mine alternativer for sikring av skjeve tenner?

 Personer med skjeve tenner ulike valg for å løse problemet, og som de plukke opp en stor grad avhengig av alvorlighetsgraden av innretting og årsaken til skift. For små ujevnheter, dental reform, liming og finer er alle gode alternativer. Tradisjonelle og usynlig bukseseler jobbe mer moderate justeringer og er vanligvis knyttet til oppfølging holderen bruk. Trekke tenner eller bryte i kjeven kan være nødvendig i ekstreme tilfeller, men fordi disse mer invasive teknikker med en høyere risiko for komplikasjoner og infeksjoner, tannleger vanligvis anbefaler dem når det er ingen retting metode slik at tilstrekkelige resultater.

 Transform tann

 Som navnet antyder, innebærer dette alternativet manuelt konturene av tennene, vanligvis gjennom myk sliping og polering teknikker. Ved å gjøre dette, tannlegen kan mindre ubalanser, chips og andre små ujevnheter som bidrar til å fjerne en skrå visning. Ofte kan han fullføre alt arbeidet i én økt, men fordi metoden er basert på en persons naturlige tenner, undersøker han den generelle dem og utføre grunnleggende prosedyrer, som for eksempel å få røntgen for å bekrefte at de er sterke nok først . Resultatene av tann konturene er veldig minimal, så det er ikke bra for noen som har veldig misdannede tenner.

 Bonding

 I mange tilfeller er tann transformasjon gjøres i forbindelse med en annen prosedyre kalt binding, som omfatter å påføre en blanding av kvarts og harpiks direkte på den naturlige tann. Tannlegen sculpts dette materialet, så det ser glatt og blander godt, og da han helbreder den med en laser og polering det. Selv om hun har gjort som er billigere enn noen andre alternativer, kompositt som går på tennene kan flekker og er følsom for høy pH og trykk, noe som betyr at det ikke er bra for folk på den sure eller misfarges mat og drikke, eller som slipe forbruke sine tenner.

 Skallfasetter

 Folk ser ofte finer som en mer holdbar, mer bærekraftig alternativ til heft. Med denne metoden tannlegen eller glatt barbering ned tannemaljen. Han legger deretter en personlig stykke porselen til fronten med en syrefast bindemiddel. Avhengig av måten som finer er gjort, kan de være så lite som 0,01 inches i tykkelse, med kraft øker etter hvert som størrelsen øker.

 Finer kan smil av en person å endre helt, fordi de dekker hele overflaten av hver tann som deltar i stedet for bare en liten del. Men de kan slites av tid, og generelt bli erstattet i løpet av 15 år. Selv om de er holdbare, de er laget av porselen og kan chip eller sprekk. Denne metoden kan også være ganske dyrt.

 Tradisjonelle bukseseler

 Tannleger ofte til bukseseler til svært skjeve tenner å trekke tilbake i rett posisjon. De tradisjonelle versjonene er av små metallbraketter, som festes til tannen med et spesielt lim. Ledninger gå gjennom brakettene, og de gradvis trekke tennene rett med økt stramme hver måned.

 Metallbraketter er ofte mindre kostbare enn andre nyere typer, men kan være noe irritasjon av innsiden av munnen for å bevirke at metallet gnidning av kontrollene og lepper. Pasientene må vanligvis å bære for minst et år eller to, og de må være konsekvent å unngå børste etter hvert måltid mat opphopning rundt krokene og ledninger. Mange mennesker liker ikke de viser av "metal munn" utseendet på denne teknikken, så hvis det er mulig, noen tannleger prøve dem gjelder til baksiden av tennene hvor de ikke kan så lett bli sett.

 Invisible bukseseler

 Usynlig spenne vesentlige på samme måte som tradisjonelle som de gradvis trekker tennene i en bedre stilling. De er laget av en skreddersydd, gjennomsiktig plastbrett, der en pasient bærer på tennene. For å kunne tilby dette, så det er ingen ledninger å bruke innstramming, krever en typisk behandling flere skuffer at en pasient går gjennom tid, hver med en litt annen form. Alle er vanligvis fjernes for børsting og rengjøring.

 Denne metoden for å rette skjeve tenner er vanligvis fremmes for sin estetiske appell, fordi det er vanskeligere å se enn metall bukseseler klare skuffer. Tannleger anbefaler ofte for folk på arbeid basert på utseende, for eksempel skuespillere eller modeller. Det er ikke for alle, men fordi det har en tendens til å fungere best når mengden av feiljustering er ikke altfor alvorlig.

 Holdere

 Så snart en person får sin seler ut, normalt må han bære holderen til tennene ikke flytter tilbake til sin opprinnelige plassering. Dette verktøyet er vanligvis et forhåndsformet plast som monteres på taket av munnen, og som har en metalltråd som omgir fortennene. Nyere versjoner erstatte metalltråd med en såkalt en klar ASTICS, noe som gir et mer naturlig utseende, eller de gjør bruk av en klar, skuff-lignende design som passer over tennene og usynlig tannregulering. Det er noen ganger nødvendig å gjennomføre en 24-timers per dag for et godt resultat, men enkeltpersoner ofte være i stand til å bære dem for en kortere tid, ofte bare mens du sover.

 Tiltrekke seg og falske tenner

 I noen tilfeller, tenner skifter fra sin posisjon, fordi det ikke er nok plass for dem alle i kjeven. Løsningen er ofte minst en av tennene, noe som er å gå den nødvendige plass med andre rette metoder, for eksempel en spenne gir pull. Dette kan være ganske smertefullt, men pasientene kan vanligvis klarer noe ubehag etter inngrepet med over-the-counter medisiner. Noen ganger er avstanden til utvinning stor nok til å kreve ytterligere arbeid, så som en dental bro eller implantat. Disse to teknikkene for bruk i gebiss på plass fylling av mangel på reelle forhold.

 Jaw Reconstruction

 Noen ganger form eller plassering av kjeven i seg selv, noe som bidrar til å skjeve tenner - er det ofte på grunn av en genetisk levering, eller ved overdreven vekst av ansikts bein. Hvis problemet er alvorlig nok, kan tannlegen foreslå brudd i kjeven. Dette er ikke ledsaget av en ekte "pause" akkurat, men heller refererer vanligvis til å lage snitt i beinet og å skyve dem på en god plass. Er det vanligvis gjøres i forbindelse med bruk av braketter, og fordi det er en kirurgisk prosedyre hvor anestesi, tannleger vanligvis forblir pasienter i sykehus for observasjon for en dag. Bare om lag 10% av tilfellene, behovet lukke kjeven sin kablet som bein i første omgang å kurere, og resten ved hjelp av små gummistrikk for å holde den nye justeringen.

 Denne prosedyren er vanligvis betraktet som en siste utvei, men det kan være den eneste måten å sikre en god, rett bitt. Det kan gi andre fordeler i tillegg til forbedret funksjonalitet på tennene, som for eksempel belysning av ekstrem spenning kjeve og relaterte hodepine. Breaking kjeven kan dramatisk endre utseendet på ansiktet, men også, og mens det kan være tid til å venne seg til å ta det nye utseendet, de fleste synes resultatene svært gledelig.

  •  Skjeve tenner som ikke er behandlet i kjeven kan forårsake smerte og andre områder i munnen.
  •  Finer kan dekke hele overflaten av en tann smil av en person fullstendig endre.
  •  Rette skjeve tenner er ofte markedsført for sin estetiske appell.
  •  Usynlig bukseseler fungerer på samme måte tradisjonelle bukseseler for å fikse skjeve tenner.
  •  Tannlegen arbeider med UV-lys og harpiks.
  •  Kjeveortopeder har lov til å bruke containere for å løse mindre tannproblemer, eller for å holde tennene på plass etter parentes er fjernet.
  •  Bukseseler er en svært vanlig behandling for skjeve tenner.
  •  Hvor tennene har til å bli trukket ut, slik at andre kan rettes ut, kan de erstattes av implantater.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha