Hva er Mineral Paint?

 Mineral malingen er en type maling som består av vannglass og mineralske pigmenter. Den danner et bånd med en overflate, slik at en vanntett men damppermeabel barriere. Mineral maling gir et beskyttende belegg mot forurensning, sur nedbør, og mold. Det er ansett som miljøvennlig, fordi det inneholder naturlige ingredienser og en meget lav til null mengden av flyktige organiske hydrokarboner. Den er produsert i to former: innvendig og utvendig mineral maling.

 Er typisk mineralske malinger fra vannglass, så som natriumsilikat eller kaliumsilikat. Disse kjemikaliene er fargeløs, gjennomsiktig og glasslike. Disse kvalitetene har lede dem er vanligvis referert til som vannglass.

 Mineralpigmenter som sammen mineral maling er uorganiske forbindelser. Disse er naturlig forekommende forbindelser som er motstandsdyktige mot alkaliske stoffer. Mineralpigmenter, ikke-organiske forbindelser som vanligvis finnes med i de tradisjonelle malinger.

 Når en overflate er behandlet med mineral maling, de underliggende spalter kontakt med malingen. Malingen siver inn i materialet, og reagerer kjemisk med den. Som et resultat av å utvikle en kovalent binding mellom overflaten og malingen. Obligasjonen er veldig sterk og er nesten som en sel. Som et resultat, kan overflaten være vanndamp, men samtidig pustende.

 Belegget typisk beskytter overflaten mot skade, mens integriteten av maling. Malingen fargen ikke falmer som UV. Malingen er heller ikke flasse, chip, peeling, eller dersom det kommer i kontakt med forurensning eller regn. Overflaten beskyttes mot skadelig vann, alger, og karbonsyre.

 Interiøret mineral maling er tilgjengelig i flere farger. Den har en fotokatalytisk agent som gir malingen en selvrensende funksjon, og det forblir lyse og fargerike i mange år. Det finnes flere forskjellige typer flekker og glasurer som er tilgjengelig. Det meste av det indre maling anvendes på en rekke forskjellige overflater, som mur, betong, stein og gips. Murpuss krever en ren mineral kalk sement belegg.

 Den ytre mineral maling er utformet for å beskytte overflaten mot forvitring. Den kan brukes til å reparere, restaurere, og betong, stein, mur og beskytte. Hele utsiden av et hus som kan gjenopprettes med denne type maling. Det vil beskytte huset fra våt og salt skade. De fleste eksteriørmaling tilbyr også unik beskyttelse mot graffiti og andre skader spray, samt jordsmonn og regn flekker.

  •  En boks med rødt mineral maling.
  •  Mineral maling sel ut vann, men fortsatt puster, noe som gjør det ideelt for å projisere mot muggvekst.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha