Hva er motstand oppvarming?

 Motstandsoppvarming er en fremgangsmåte hvor termisk energi blir produsert av en elektrisk strøm gjennom en spesielt utformet guide. Motstanden til leder tilbyr for passasje av strømmen frembringer en reaksjon på atomnivå, slik at energiproduserende og frigjøre varme. Denne reaksjonen er underlagt en vitenskapelig forhold er kjent som Joule første lov til den mengde varme som kan se gjennom prosessen avhenger av balansen mellom ledermotstand og strømstyrke. Motstandsoppvarming er en av de mest brukte former for varme og i et bredt spekter av husholdnings- og industrielle applikasjoner. Motstandsoppvarming er et produkt av alle de kretser hvor strøm møter motstand; selv om den har mange nyttige programmer, skade eller ødelegge elektrisk utstyr ikke kan kontrollere.

 Alle som har brukt en vannkoker, brødrister, eller en bar varmeapparat på en kjølig kveld ble kjent med motstandsoppvarming. Virkningene av motstandsoppvarming ble først lagt merke til på midten av 1800-tallet av James Prescott Joule og fenomenet ble snart hjørnesteinen i en av de vanligste formene for oppvarming av all tid. Det grunnleggende prinsipp for varmeelementer for å forårsake at reaksjonen foregår når den elektriske strøm som elektronstrømmen møter strukturen av ioneleder. Elektron / ion kollisjoner som oppstår se en del av energien i akselererte elektroner frigis i form av termisk energi. Hvis strøm eller motstand av dirigent økes, så vil mengden varme.

 Motstand ovner tar vanligvis form av en spiral eller skruelinje, eller spesielt utformet integrert eller motstandstråd viklet på en varmebestandig isolerende substrat. Mesteparten av motstandsvarmeelementer er av denne type med materialer, så som høy-aluminiumoksyd-keramikk er de mest vanlige isolatorer. Den mest vanlige metall kombinasjon ved fremstilling av ledningen i motstandsvarmeelementet er en legering av nikkel og krom. Den gjennomsnittlige sammensetning av disse legeringer er mellom 60/16%, henholdsvis for generell bruk, og 80/20% for høy end ledere. Nikkel-krom legering 60 er den mest brukte av de to, og tåler temperaturer på 1 850 ° C uten sagging eller deformeres.

 Mens motstanden oppvarming er selvsagt gunstig, kan fenomenet få katastrofale konsekvenser hvis ukontrollert. Elektriske ledere varme opp til en viss grad; når kretser eller utstyr overbelastning, kan varmen forårsake alvorlig skade eller ødelegge enheten. Elektrisk peis er også en vanlig konsekvens av ukontrollert motstandsoppvarming.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha