Hva er motstand stativer?

 I motsetning til vanlig strekking, forlenge en muskel deretter slapper henne på sin lengste punkt, strekker motstand begynner muskelen i sin korteste punkt, og presser den til sin lengste punkt, samtidig ved hjelp av legemet til personen rute for å motstå. Dette gjør at muskelen kontrakten, begge på samme tid kan utvide, forbedre fleksibilitet og styrke. Tilhengere av motstand strekker hevder at ved å trekke sammen musklene samtidig som det blir forlenget, er muskelen lov til å virkelig strekke og styrke seg selv. Solo kan utføres med liten eller ingen utstyr, eller med en trener.

 Denne formen for fysisk trening er en del av en Meridian fleksibiliteten i systemet, og er basert på proprioseptiv nevromuskulær fasilitering stretching, som ble utviklet på 1940-tallet som en form for fysioterapi for lammelser pasienter. Resistance stretching er ment å fjerne både felles stress og riktig bein justering. Det er nå brukt av mange utøvere i stedet for den tradisjonelle strekk og ble gjort populær i 2000 av OL-gullvinner Dara Torres, som erklærte strekker motstanden var hennes «hemmelige våpen."

 Resistance typisk strekke kroppen bruker sin egen vekt eller kraft mot seg selv i et rack, reduserer behovet for utstyr. Et godt eksempel korslagte armer ansikt vertikalt beveger armen ut til siden mens den andre armen presser mot. Denne bevegelsen er ment å frigjøre spenninger og skape plass i skuldrene. Dette og andre øvelser kan også med en strikk eller rullet opp håndkle, som gir bedre kontroll over banen.

 Resistens kan også strekke med en trener. Denne metoden kan gi en mye bedre forlengelse, fordi deltakeren med både av kroppen og kroppen av trener som en kilde til motstand. Deltakeren i en rekke posisjoner og å strekke mens trener presser mot målområdet.

 Mens mange mener at motstanden strekningen høres smertefullt, tilhengere av denne praksisen hevder det motsatte. De som strekker motstands konklusjon at mens delene selv er vanskelig, er de ikke i det hele tatt praktisk smertefulle, spesielt sammenlignet med stykker som benyttes i tradisjonell trening. Tilhengere av motstand strekker også rapportere løsere og sterkere neste motstand føler stretching, sier det gir dem mulighet til å helbrede gamle skader og forebygge nye. Mens vitenskapen om denne øvelsen er for debatt, gjenstår det å samle et stort følge.

  •  Motstand band tillate en bedre kontroll over en strekning.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha