Hva er Nation of Islam?

 Ofte referert til som en militant afrikansk-amerikansk organisasjon, er det Nation of Islam en religiøs og sosial gruppe. Grunnlagt i 1930 av Wallace Fard Muhammad, arbeider organisasjonen for å bedre afrikansk-amerikanere i en rekke områder, blant annet åndelig, økonomisk og sosialt. Hennes støtte hagl det som en oppmuntrende organisasjon for afro-amerikanere, mens hans motstandere forklare rasistisk, sexistisk, og anti-homofile. Det er også ofte beskyldt for antisemittisme.

 The Nation of Islam anser grunnleggeren en profet eller en frelser av islam. Faktisk, Elijah Muhammad, WF Muhammadâ € ™ s statsminister, hevdet grunnleggeren var bokstavelig Gud i menneskelig form. Når WF Muhammed forsvant i 1934, tok Elijah Muhammad over bevegelsen.

 Tilhengerne mener Allah er Gud. De følger grunnleggende islamske tro og tro på den hellige Qua € ™ løp. De tror også i Skriften av alle Guds profeter. Men organisasjonen ofte kritisert for ikke å følge den ortodokse læren islama € ™ s likestilling.

 En av de grunnleggende begreper spioneringen av Nation of Islam er den overlegenhet av mennesker av afrikansk avstamning. Tilhengere mener at svarte er urfolk og hvite mennesker er potensielle mennesker. Den opprinnelige læren til å holde organisasjonen som en Black forsker opprettet hvite mennesker. Ifølge denne læren, forskeren hvite laget med den hensikt å danne en rase som ville undertrykke og motarbeide de opprinnelige folk for 6000 år.

 I 1978, etter mye uenighet og endring, Louis Farrakhan tok ledelsen av Nation of Islam. Han forble på læren til Elijah Muhammed. Men han har vært mindre vokalt med hensyn til læren om overlegenhet. Deretter offentlig avhørt, uttalte han at alle varianter kommer fra afrikanere. Hea € ™ s nødt til å si at dette ikke nødvendigvis betyr at en rase er bedre enn andre.

 Organisasjonen hevder at det fremmer uavhengighet og selvhjulpenhet for afro-amerikanere. Tilhengere oppfordres til å eie og drive bedrifter. Faktisk Nation of Islam eier flere virksomheter, blant annet restauranter og en stor gård i Georgia. Selskaper som eies av konsernet i hundrevis og organisasjonen har tusenvis.

 Kvinner er forventet å være medlem beskjeden i det offentlige. Dette inkluderer kle seg sømmelig. Medlemmene gis til kvinner og til å respektere mødrene til sivilisasjonen. Alle tilhengere er lært opp til å strebe etter renhet, både innvendig og utvendig. De ikke spiser svinekjøtt og forventes å avstå fra alkohol, narkotika og tobakk.

  •  Nation of Islam medlemmer tror på Den Hellige Koranen.
  •  The Nation of Islam holder de mest grunnleggende islamske tro.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha