Hva er nefrotisk syndrom diett?

 Personer med nefrotisk syndrom kan bidra til å lindre symptomene på sykdommen ved å spise en spesiell diett nefrotisk syndrom. Syndromet er forårsaket av nyrene som ikke er riktig filtrering avfall, slik at justeringen av dietten kan bidra til å redusere skade på nyrene. Nefrotisk syndrom diett er lav i natrium, lite fett, høy i kalsium og lite protein. Strømforsyningen vil ikke herde den underliggende sykdom, men kontrollere symptomer på syndromet.

 Nefrotisk syndrom er forårsaket av en rekke sykdommer som påvirker nyrene. Disse inkluderer, membranøs glomerulonefritt, minimal endring sykdom, diabetes, infeksjoner, kreft og lupus. Syndromet er preget av høye nivåer av protein i urin; høyt kolesterol; lav protein i blodet; høye triglyseridnivåer; og hevelse, spesielt av føtter, hender og ansikt. Både voksne og barn kan bli påvirket av nefrotisk syndrom.

 Den svelling assosiert med syndromet kommer fra et overskudd av natrium i legemet er laget av avfall ineffektiv ekstrahering, nyrene '. Dette symptom på sykdommen kan styres ved hjelp av en lav-salt diett, eller ved å justere væskeinntaket. Lav natrium matvarer inneholder ris, ferske grønnsaker, frukt, kjøtt og korn, og høy-natrium matvarer inneholder bearbeidet kjøtt, ost og hermetisert mat. Pasientene kan også bli bedt om å ta diuretika for å redusere hevelse.

 Nefrotisk syndrom kosthold med lavt innhold av mettet fett og kolesterol kan anbefales for å holde ned nivået av kolesterol i blodet hos en pasient. Høy-fett matvarer inneholder smør, ost, litt kjøtt og hurtigmat, og lav-fett matvarer er frukt, grønnsaker, ris og korn. I stedet for kontroll av kolesterol i blodet gjennom kosten, kan råde en lege til å ta pasienten medisiner for å senke kolesterolet. Medisiner er den beste måten for å kontrollere blodtrykket, noe som er viktig hvis en pasient forsøk på å redusere eller å unngå nyreskade.

 Mange pasienter med nefrotisk syndrom har lavt kalsiumnivå, slik at en kostholdsekspert kan anbefale en diett høy i kalsium, inkludert kalsium-rik mat som melk og yoghurt. En pasient som har hatt langvarig nefrotisk syndrom kan også bli bedt om å ta vitamin D-tilskudd. En lege kan også nefrotisk syndrom diett som er lav i protein for enkelte pasienter, men en lav-protein diett er ikke egnet for alle med sykdommen. En pasient med nefrotisk syndrom bør søke råd om en bestemt diett fra en lege eller ernæringsfysiolog, som passer ulike dietter i mange tilfeller.

  •  Nefrotisk syndrom dietter understreke forbruket av mange grønnsaker og andre lav-natrium matvarer.
  •  Nefrotisk syndrom er forårsaket av nyrene som ikke er godt filtrere avfallsstoffer.
  •  Nefrotisk pasienter syndrom som kan ha nytte av å øke sitt inntak av melk og andre kalsium-rik mat.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha